Vraag & Antwoord

Videobewerking

foto's naar cd/dvd en afspelen op dvd-speler

Anoniem
rwijfj
4 antwoorden
 • Ik ben op zoek naar een kwalitatief goed programma om foto's op cd/dvd te branden en af te spelen op een dvd-speler. e.e.a. ondersteund door een leuk muziekje

  had reeds fotoshow gekocht, maar de kwaliteit valt tegen en mijn dvd leest de cd niet. Dit zou wellicht door de CD-RW kunnen komen.

  Weet iemand een goed programma?

  bvd

  Rob
 • Hallo,
  ik zelf heb ook Fotoshow. Hierbij worden de foto's omgezet naar MPEG-1 en dan gebrand op Video CD, die de meeste DVD spelers kunnen lezen. Op deze manier is er geen betere kwaliteit mogelijk dan die Fotoshow biedt.

  Je kunt wel bijvoorbeeld een videobewerkinsprogramma nemen, daar foto's importeren, muziek importeren, en dan een DVD laten branden. De kwaliteit ligt nu veel hoger, maar misschien heeft u geen DVD brander? Ander kunt u ook er voorkiezen alleen een DVD image te maken, en dan met een (gratis) dataDVDbrand programma deze op CD branden. Nu heb je ook een hoge kwaliteit. Helaas zijn dit soort programma's wel prijzig, zo'n 60 euro, maar dan kun je ook veel meer doen, zoals videobewerken.

  Enkele programma;s vergelijkbaar met Fotoshow:
  -http://www.weethet.nl/dutch/photo_magix_pictures_on_cd_and_dvd.php
  -http://www.easycomputing.com/product.asp?ref=3830
  -Pinnacle Studio (videobewerking)

  Met vr gr
  Steven
 • Dank je wel voor je antwoord. Ik heb inderdaad nog geen DVD brander, maar ik denk dat die investering wel snel zal gaan plaatsvinden. Ik vind de kwaliteit van de weergave ver onder de maat (zelfs al ik het op mijn PC afspeel) Wat vind je zelf van het programma?
 • het beste programma is gewoon Pro show Gold

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.