Vraag & Antwoord

Videobewerking

verloren beelden met opnemen pinacle 10plus

Anoniem
rwilligen
3 antwoorden
 • Hoi,

  Als ik met pinnacle 10 plus opneem vanaf een videorecorder gaat alles in het begin goed. Na ongeveer 6min. begint het op te nemen beeld in het album te stoten en krijg ik verloren beelden. Ga ik na het opnemen bewerken en bekijk later het resultaat, dan loopt het geluid niet meer gelijk met het beeld vanaf het moment dat ik verloren beelden kreeg en het beeld ging schokken.

  Voorheen heb ik hier nooit last mee gehad.
  Weet iemand een oplossing

  Alvast bedankt.
  m.vr.gr.
  leijd116
 • Verschillende oplossingen zijn mogelijk:

  Versie 10 staat niet zo goed bekend, probeer versie 9.4
  Opnemen in kleinere blokken als dat kan.
  Zo min mogelijk andere programma's open. De taakbalk moet bijna leeg zijn.

  Er is ook een programa gratis te downloaden die bij "dropped frames" het audio spoor corrigeert. Echter sinds ik 9.4 heb had ik die niet meer nodig.
 • Deze video bewerkingskaart werkt samen met de geluidskaart samen maken zij gebruik van twee verschillende kristallen.Het vervelende hier van is dat ze op gegeven ogenblik uit fase gaan werken vandaar het probleem met het geluid.een oplossing zou zijn om de opname in gedeelten uit te voeren en deze weer samen te voegen.Een andere oplossing is een andere video bewerkingskaart als bijv:de DC 30 welke wel geluid aan board heeft.Er zijn ook nog nieuwere types welke je op de site van www.pinnacle.com kunt vinden.

  Sucses er mee met vr.gr.GJG

  Bezoek ook de site van www.jr-video.nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.