Vraag & Antwoord

Videobewerking

capturen wordt onderbroken

Anoniem
rwilligen
8 antwoorden
 • Hallo,

  Heeft iemand enig idee hoe het kan dat het inladen (capturen) van dv-materiaal in Adobe Premiere of Moviemaker op een gegeven moment stopt? Ik krijg een melding dat hij het apparaat, de camera dus, niet meer 'ziet'. Het is een JVC dv-camera type GR-DF540. De camera is net nieuw…zou het eerder hardwarematig zijn of softwarematig? Het probleem doet zich overigens voor op 2 verschillende pc's met XP.
 • Hoe wordt je camera gevoed tijdens het capturen, via de accu of via de netvoeding?
 • [quote:914089f55b="neuf"]Hoe wordt je camera gevoed tijdens het capturen, via de accu of via de netvoeding?[/quote:914089f55b] Altijd netvoeding. In NeroVision Express lukt het wel overigens kwam ik gisteren achter.
 • Uhm…te vroeg gejuicht.. :( Liep toch weer vast..
 • na hoeveel minuten stopt hij?
 • Het eenvoudigst is om het probleem iig vast te leggen op de camera of de pc dan weet je waar je moet zoeken.
  Je zou om te beginnen de camera even op een andere pc kunnen proberen, lukt het dan ook niet dan zou je nopg een andere dv kabel kunnen proberen, lukt het dan nog niet dan wordt het denk ik tijd om de dealer van je camera te gaan bellen……..
 • [quote:0fa7d9c5bf="stee0036"]na hoeveel minuten stopt hij?[/quote:0fa7d9c5bf] Dat wisselt…de ene keer na 1 minuut..de volgende keer na 15 minuten..dan weer na 6 minuten, geen pijl op te trekken dus..
 • [quote:cd04bb0304="rwilligen"]Het eenvoudigst is om het probleem iig vast te leggen op de camera of de pc dan weet je waar je moet zoeken.
  Je zou om te beginnen de camera even op een andere pc kunnen proberen, lukt het dan ook niet dan zou je nopg een andere dv kabel kunnen proberen, lukt het dan nog niet dan wordt het denk ik tijd om de dealer van je camera te gaan bellen……..[/quote:cd04bb0304] Probleem vastleggen? Heb de camera ook op de pc van mijn broer aangesloten. Ook Windows XP, zelfde capturekaart en kabel van Sitecom (maar dan van hem), zelfde probleem. JVC zegt dat hun service ophoudt op het moment dat de camera herkent wordt bij het inpluggen, en dit is dus wel het geval. Dat de software hem later niet meer 'ziet' zou softwarematig zijn volgens JVC… Zit dus beetje in een impasse. :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.