Vraag & Antwoord

Videobewerking

DV Camcorder

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb een cleaning cassette voor mijn DV Camcorder gekocht om de koppen te reinigen.Kom thuis ,cassette erin op play drukken maar het bandje blijft staan .Terug naar de zaak waar de verkoper mij vertelt dat het bandje ook niet loopt maar dat alleen de koppen draaien. Mijn verhaal is dat de koppen draaien maar dat ook het bandje moet lopen en zou er niet schoongemaakt woerden en blijft het smeer op ëën plek zitten.
  Volgens de beschrijving moet ik niet na elke schoonmaakbeurt terugspoelen maar pas op het einde van het bandje.Na de derde keer heb ik mijn geld terug gekregen en heeft hij mij de winkel uit gestuurd.
  Is de verkoper nu zo slim of ben ik zo eigenwijs?
 • Nee die verkoper is helemaal niet slim.
  Je hebt volkomen gelijk, dat bandje hoort te draaien, en je gevolgtrekking dat bij een stilstaande band het vuil altijd op dezelfde plek blijft is een 10 op 10 waard :D 8)
 • Overigens; voor het beste resultaat gebruik je zo'n tape maar 1x.
  Na gebruik terug spoelen en opnieuw gebruiken is dus eigenlijk not-done omdat je zoals je al zelf opmerkte het vuil van een eerdere reinigings beurt weer over de koppen uitsmeert.
 • Ik dank jullie voor deze bevestiging.Kan weer rustig slapen.Het zou kunnen dat de camera het niet meer kan trekken.Ik krijg flitsen in beeld in allerlei kleuren dus ik ben bang dat het een nieuwe video camera moet worden of is er nog iemand die een andere oplossing heeft. :-?
 • Als een gewone DV tape wel draait, dan toch maar eens proberen met een ander merk reinigingstape.
  Heb zelf goede ervaring met Panasonic.
 • nieuwe camera is wel erg voorbarig, je zou m ook professioneel kunnen laten reinigen bij een erkend bedrijf.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.