Vraag & Antwoord

Videobewerking

Twee audiotracks op een .avi bestand

Anoniem
rwilligen
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een avi-bestand met een Franse en een Engelse audiotrack. Ik wil graag de Engelse. Hoe zorg ik dat bij het branden met Nero de juiste track wordt meegenomen?

  Of brand Nero ze allebei en kun je tijdens het afspelen op de dvd-speler gewoon beide (de)selecteren?
 • Als je een avi-bestand op een dvd wil zetten moet je je wel realiseren dat je huis-tuin en keuken dvd-speler compatible is met avi (DivX, Xvid), zoniet dan kun je doen wat je wilt maar je speler zal het bestand nooit kunnen vinden laat staan afdraaien.

  Je zult je avi dan eerst moeten converteren naar bestaande dvd formaat.
  Hiervoor is genoeg software te downloaden zoals ConvertXToDVD.

  Wanneer je dvd-speler deze bestanden wel kan lezen dan is het gewoon een kwestie van je afstandsbediening de juiste audio-track te kiezen. Je kunt om op je vraag terug te komen de complete .avi gewoon met nero branden. :)
 • [quote:2b99981e1f="rsweres"]Als je een avi-bestand op een dvd wil zetten moet je je wel realiseren dat je huis-tuin en keuken dvd-speler compatible is met avi (DivX, Xvid), zoniet dan kun je doen wat je wilt maar je speler zal het bestand nooit kunnen vinden laat staan afdraaien.

  Je zult je avi dan eerst moeten converteren naar bestaande dvd formaat.
  Hiervoor is genoeg software te downloaden zoals ConvertXToDVD.

  Wanneer je dvd-speler deze bestanden wel kan lezen dan is het gewoon een kwestie van je afstandsbediening de juiste audio-track te kiezen. Je kunt om op je vraag terug te komen de complete .avi gewoon met nero branden. :)[/quote:2b99981e1f]

  Hoi rsweres,

  Ik heb de avi gebrand en helaas: slechts 1 audiotrack is meegenomen en net de verkeerde. Het keuzemenu op mn dvd-speler geeft ook aan dat er maar 1 audiotrack op de dvd staat. (het is overigens wel lagge om Denzel Washington vloeiend Frans te horen spreken), maar eigenlijk is het gewoon k*t. Heb je nog ideeen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.