Vraag & Antwoord

Videobewerking

Cyberlink PowerDirector express werkt niet meer

Anoniem
nienke91
4 antwoorden
 • Sinds ik IE7 heb geinstalleerd werkt mijn videobewerkingsprogramma Power director niet meer. Het start niet op en krijg ook geen foutmelding.
  JVC (het werd geleverd bij een JVC everio camera) kent het probleem en gaf aan IE7 te verwijderen.
  Heb ik gedaan maar helaas het start nog steeds niet op. Ook niet na verwijdeen en opnieuw installeren van PD (registersleutels verwijderd etc).

  JVC doet niets en op de pagina van cyberlink kan ik ook niets vinden.

  Op dit forum zijn uiteraard wel terzake kundige mensen die mij kunnen helpen!

  Eric van Veen
 • Alle programma's verwijderen.
  Met regedit alles dat "cyberlink" bevat zoeken (CTRL-F) en de sleutels dan verwijderen en alles met "powerdirector" verwijderen
  Daarna opnieuw installeren en het werkt weer.

  succes

  Jan
 • Hallo Jan en evt. anderen

  Ik heb uiteraard alle sleutels verwijderd maar ook toen bleef het programma weigeren. Heb veel gemaild met Cyberlink en zij hebben een aantal mogelijke oplossingen gegeven echter allen zonder resultaat.

  Maar inmiddels werkt het weer! Het bleek aan DEP te liggen (data execution protection). Het rare is dat wanneer je dit programma niet laat testen je het alleen maar kunt starten via taakbeheer (ctrl-alt-del) en nieuwe taak kiezen! Je kunt het dus niet starten via een snelkoppeling of rechtstreeks via verkenner oid.

  Maar het werkt!

  Groet,

  Eric
 • Hallo,

  Ik heb ook een probleem met dit programma, ik werk met Windows Vista en als ik het programma Power Director Express opstart moet ik het telkend registreren, na mijn naam en emailadres te hebben ingevuld krijg ik de melding bedankt voor de registratie maar u bent niet verbonden met het Internet terwijl ik op de kabel zit en constant internet heb.
  Wie kan me helpen wat ik hier aan moet doen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.