Vraag & Antwoord

Videobewerking

Even terug komen

Anoniem
rsweres
4 antwoorden
  • Om nog even terug te komen over dat programma ConvertXtoDVD ikke snap hoe ik ondertitelingen eronder krijg maar mijn vraag is als ik dan Convert doe zie ik dan ook het schermpje de ondertiteling mee gaan of alleen als die helemaal klaar is???

    Alvast Bedankt
  • Hoort dit niet bij een ander topic? Dan graag daar aansluiten.
  • Om dan toch maar even een antwoord te geven op de oorspronkelijke vraagstelling: De ondertiteling wordt als resultaat ON/OFF omgezet in de gemaakte .VOB bestanden in ConvertXToDVD (Tijdens converteren echter niet zichtbaar). Je kunt dus als je de dvd in een gangbare dvd-speler afspeelt m.b.v je afstandsbediening de ondertiteling tevoorschijn halen.
  • [quote:7842d77b77="rsweres"]Om dan toch maar even een antwoord te geven op de oorspronkelijke vraagstelling: De ondertiteling wordt als resultaat ON/OFF omgezet in de gemaakte .VOB bestanden in ConvertXToDVD (Tijdens converteren echter niet zichtbaar). Je kunt dus als je de dvd in een gangbare dvd-speler afspeelt m.b.v je afstandsbediening de ondertiteling tevoorschijn halen.[/quote:7842d77b77]

    Oke dankjewel dat loopt wel goed alleen nu is mijn volgende vraag ik heb hem dus geconvert alleen de ondertiteling loopt niet gelijk met de film mee hoe doe ik dat dan precies das mijn laatste vraag trouwens ??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.