Vraag & Antwoord

Videobewerking

Menu voor Avi en/of Vob bestand

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hoi, ik heb een aantal films voor de eerste keer gedownload, het zijn avi's en video_ts mappen, nu wil ik er zelf een menuutje voorzetten. Gewoon een menu met naam van de film en dat dan de film start. weet iemand hoe ik zoiets kan maken met welke software? misschien zelfs dat er keuzen gemaakt kan worden vanuit het menu voor welke ondertiteling men wenst??
  of kan dat niet?

  en ik heb meteen nog een vraag, ik heb ook een film waarvan er een map gedownload is met allemaal rar files… wat moet ik daarmee? allemaal uitpakken ofzo? jullie zullen wel denken… :)
 • Een menu is gemakkelijk te maken voor een dvd-video (waar een VIDEO_TS map op staat), dit kan b.v. met 'TMPGEnc DVD Author' van www.pegasys-inc.com . Met de laatste versie van dit programma is ook het een en ander op dit gebied met .avi bestanden mogelijk (DivX), maar daar zal de afspeler ook geschikt voor moeten zijn (is nog lang niet zo normaal als dvd-video)

  Veelal worden grotere bestanden ge-rared in een aantal kleinere bestanden om verspreiding beter te laten verlopen, deze kun je dan met behulp van WinRAR weer tot een enkel bestand terugbrengen.
 • DANK JE WEL

  IK GA ER MEE AAN DE SLAG!
 • Ik heb nog een vraagje, als ik nu een films download is het vaak spaanstalige odnertiteling.. kan ik en zo ja hoe, er nederlandse titels voor krijgen/donwloaden en hoe zet ik deze dan aan een videobestand?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.