Vraag & Antwoord

Videobewerking

BMP/JPG omzetten naar AVI

Anoniem
gerben
1 antwoord
  • Zijn er goede programma's waarmee het mogelijk is om afzonderlijke bmp of jpg images aan te bieden aan een programma en daar een AVI bestand van aan te maken. Wat ook zou kunnen is dat voordat de video op DVD wordt geplaatst het AVI bestand wordt afgemaakt.

    Ik heb wat converter programma's geprobeerd van BMP2AVI, maar dat is niet zo best. Probleem is ook de exacte instelling van het aantal beeldjes/sec dat nodig is om alle beelden synchroon te laten lopen.

    Denk bv aan de toepassing dat je een analoge Video8 film omzet, daar komen dan per beeldje BMP foto's uit. Die kunnen worden omgezet naar een ander formaat. Deze BMP foto's die dus in werkelijkheid beeldjes van een Video8 film zijn moeten dan omgezet en gebrand worden op een DVD om de Video8 film op DVD te kunnen afspelen.

    Ik heb ook VirtualDUB geinstalleerd. Alleen is het niet duidelijk hoe ik daarmee een stream van BMP foto's (afkomstig van een Video8 film) kan omzetten naar AVI. Het kan zijn dat het programma de BMP's direct aanbiedt aan een brand programma. Ik heb alleen de oplossing nog niet gevonden. Het werkt nog niet.


    Tips welkom.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.