Vraag & Antwoord

Videobewerking

Virtual DUB

Anoniem
BigBoy44
8 antwoorden
 • Met dit programma zou het mogelijk moeten zijn om een stream van BMP foto's in te lezen en als AVI stream aan te bieden. Of dit direct in een AVI bestand komt weet ik niet. Het kan zijn, dat het brandprogramma wordt opgeroepen en dat daar de AVI stream aan wordt aangeboden, zodat het goed op DVD komt te staan.

  Kan iemand aangeven hoe ik BMP of JPG bestanden kan inlezen in dit programma ? Heeft iemand hiermee ervaring ? Ik heb de gebruikershandleiding en het forum doorgenomen, maar het antwoord niet gevonden.

  Ik heb het programma gedownload en geinstalleerd. Het lijkt me een programma dat een redelijke leercurve vereist, als je geen video-fiel bent.
 • En die bitmaps zijn ook echt een video stream? Of wil je gewoon wat vakantiefoto's achter elkaar plakken?
 • Alle opeenvolgende foto's (digitale images: BMP of JPG) zijn de opeenvolgende beeldjes van een Video8 film.

  Of dat met 18 beeldjes/sec of met 29,97 beeldjes/sec is weggeschreven weet ik niet. Daar kan je met testje uitkomen denk ik. :lol:
 • Ik meen dat je met irfanview wel losse plaatjes kunt samenvoegen tot een avi.
 • VirtualDUB zou dat ook moeten kunnen met selecteren van BMP in een lijst en vervolgens CTRL+A te geven.

  Irfan view onlangs verwijderd. Ik zal het weer even installeren.
  Volgens mij kan daarmee niet wat ik wil. Ik ga het bekijken.
  Bedankt voor de tip.
 • Ach, het gaat over één onderwerp, en dan maak je ook één topic aan. Zo voorkom je dat mensen dubbel werk gaan doen, en houdt je de discussie centraal.
 • Zijn er nog mensen die ervaring hebben met Virtual DUB waarbij BMP bestanden in een map in een keer worden aangeboden aan VD en dat er een AVI bestand uitkomt en wordt opgeslagen ?

  Kan dit AVI bestand rechtstreeks aan een brandprogramma worden aangeboden om op DVD te plaatsen.

  Zijn er andere programma's waarmee je een stroom van foto's / beelden kan aanbieden (JPG, GIF, BMP oa) en dat er een AVI bestand uitkomt. Al die kleine knutsel programma's is wat rommelen en hebben een te lange leercurve. Is er geen DVD brand programma of photo/video converter programma dat de mogelijkheid in zich heeft om foto streams om te zetten naar avi. Die avi moet vervolgens naar DVD weggeschreven worden, zodat de video op TV/LCD/Plasma kan worden weergegeven.
 • Als je met Pinnacle Studio nu instelt dat elke afbeelding die je importeert standaard 1/25 seconde duurt en dan een hele rits afbeeldingen importeert dan kun je daar weer een video van maken. Maar de vraag is of je Pinnacle hebt…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.