Vraag & Antwoord

Videobewerking

Avi met 2 geluidssporen

Anoniem
perloc
5 antwoorden
  • Ik heb een avi met op spoor 1 Italiaans en op spoor 2 Engels. In de VLC Media player of Nero Media Player kan ik eenvoudig kiezen welke taal in wil horen maar in WMP hoor ik alleen Italiaans of een mix van Italiaans en Engels. Is er een manier om een copie te maken met alleen Engels zonder al te veel kwaliteit te verliezen?
  • In principe gaat dat geheel zonder kwaliteits verlies. Je moet alleen video en audio scheiden, de italiaanse weghalen, en dan weer samenvoegen. Zou met virtualdub moeten willen.
  • Ik heb al in Virtualdub zitten zoeken maar het is me niet duidelijk welke instellingen ik moet gebruiken. Ik heb al op internet zitten zoeken naar een soort van manual maar tot nu toe zonder succes
  • Het moet met virtualdub beslist willen. Maar het kan inderdaad wel een gezoek zijn, het programma is niet echt overzichtelijk. Ik doe dit soort dingen ook niet alle dagen, dus ik kan je ook niet even snel vertellen hoe het zit.
  • Is er iemand die een soort manual weet op het net met de verschillende instel mogelijkheden van VirtualDub?
    Ik ben ook nog tegen een ander probleem aangelopen:als ik via TMPGEnc een dvd van de avi wil maken raakt het geluid a-sync. Ik heb geprobeerd via VistualDub, copie van audio naar wav en opnieuw geluid toevoegen een oplossing te vinden maar dit werkt ook niet.
    Ik heb dringend wat toelichting voor het gebruik van VirtualDub nodig denk ik.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.