Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videobewerking

geluid loopt niet gelijk met de film

Anoniem
Bikkel64
2 antwoorden
  • hey ,heb een vraagje en hoop dat iemand er een antwoord op weet want snap het allemaal niet meer , heb mij nieuwe pc gekocht ,ben terug films gaan afhalen ,en als ik de films bekijk zijn ze oke , beeld ,ondertiteling alles is goed , nu schrijf ik die met nero en als ik de film bekijk op de dvd dan klopt de ondertiteling helemaal niet meer met wat gene we zien , het geluid loopt ofwel achter ofwel eerst tov dat je de beelden ziet , vroeger is altijd alles gelukt en nu lukt mij geen enkele film meer om juist te branden , de film op mijn pc is helemaal goed , hoop dat iemand mij heir mee kan helpen !! alvast bedankt
  • Ik neem aan dat je avi's downloadt, en die converteert naar mpeg2 voor de dvd? Kijk dan eens naar het geluid zelf. Dit gebeurt vaak als het geluid een variabele bitrate heeft. Wat je moet doen is zo'n geval, is beeld en geluid splitsen, het geluid omzetten naar een constante bitrate, en vervolgens weer samenvoegen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.