Vraag & Antwoord

Videobewerking

Vraag over Magix Edit Pro11

Anoniem
perloc
4 antwoorden
 • Sinds kort dit programma aangeschaft. De installatie is na heel veel "Hangs" van de computer uiteindelijk wel gelukt, maar het was vallen en opstaan….
  Als ik een video wil branden en ik "Start burn process" krijg ik iedere keer de melding: "The burning process failed by: Menu rendering failed"
  Zoals gewoonlijk helpt ook deze HELP, in dit geval die van Magix niet: Menu rendering 'whatever that be!!- komt niet voor.
  Hoe doe ik "Menu rendering?"

  Verder moet ik opmerken dat de HELP niet te bereiken is als menu "Burn disk for DVD player" opstaat. Raar hoor! Die moet je eerst sluiten voor er HELP wordt geboden, maar HELP files in programma's bieden zelden de hulp die je nodig hebt…. Tja, daar heb je het forum van C!T voor nodig!

  Wie HELP mij verder?
  MVG perloc
 • Niet dat ik reclame wil maken voor dat forum, maar misschien kun je het beter vragen op het forum van Magix zelf, daar zitten vaak medewerkers die wel vrij veel weten.
 • Ik heb van alles geprobeerd in dat Magix forum om een topic te plaatsen. Ik ben daar ingelogd, maar iedere keer krijg ik bericht dat ik geen permissie heb om een topic te plaatsen….

  Ik zal nog eens proberen, maar als hier iemand antwoord heeft op mijn vraag….

  MVG perloc
 • Ik heb in mijn steenkolen-engels zelf wat op het forum geplaatst (hier), ik zal kijken wat er geantwoord wordt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.