Vraag & Antwoord

Videobewerking

Videobewerking

Anoniem
steven_lek
7 antwoorden
 • Ik wil me met videobewerking aan de gang gaan. Ik zit alleen nog te twijfelen. Welke software ik zal gaan gebruiken. Pinnacle Studio 11 of Adobe premiere elements.

  Wie kan me wat advies geven hierover?

  Alvast bedankt.

  GR Ackertje
 • Begin eens met de Moviemaker van Windows, kijk wat er wel en niet bevalt en ga dan verder zoeken.
  Als je niet al teveel fratsen uit wilt halen is Moviemaker best geschikt.
 • En als ik over een tijdje wel wat dieper in wil gaan,wat is dan een aanrader?

  Ik zou wel graag een programma willen waar ik wel lang mee vooruit kan. In die zin dat de mogelijkheden met het programma wel zo moeten zijn dat je je er wel in kan verdiepen.
 • Ik werk met Adobe Premiere Elements 3.0. Ik ben erg tevreden hierover. Over Pinnacle hoor ik dat veel mensen stabiliteits problemen hebben. Hoewel er ook mensen zijn die tevreden zijn.
 • Wat wil je extra gaan doen?
  Als je mi de basics goed beheerst is een overstap naar een ander programma juist eenvoudiger… dan heb je immers inzicht verworven en ben je geen knoppenpilooot…. dan kun je nl met een ander programma weer opnieuw beginnen…
  Ik heb ook allerlei trials gedaan met alle "grote" programma's, ze vielen me ontzettend tegen, zeker tav bedieningsintuïtiviteit….. het zijn mogelijk hele speciale effecten die je wel kunt doen…. maar als je daar teveel ervan instopt in een film…. lijkt me killing….
 • De keuze tussen Pinnacle of Adobe lijkt me eenvoudig.
  Pinnacle is uiterst instabiele software, terwijl Adobe Premiere Elements (of nog beter Adobe Premiere Pro) zeer stabiel is en ook veel minder van je systeem vraagt.
  Adobe is dus vele malen beter!
 • Ik gebruik ook Adobe Premiere elements en ben daar zeer tevreden over.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.