Vraag & Antwoord

Videobewerking

Film afspelen Media Player

Anoniem
trezebees
4 antwoorden
 • Kan iemand mij hiermee verder helpen:

  Heb een film gemaakt in WMM2 maar bij het afspelen in Media Player11
  wordt het scherm op een bepaald moment zwart, de film loopt wel nog door (hoor muziek nog).

  Bij het opslaan van de film kreeg ik wel op een gegeven ogenblik de melding dat het geheugen te klein was en pc dit ging uitbreiden. Kan het daar aan liggen.
 • Hoeveel geheugen heeft je pc dan?

  Je hebt om goed films in elkaar te kunnen zetten minimaal 1gb geheugen nodig, als je dat niet hebt, kan het daar aan liggen ja, probeer het eens opnieuw?
 • Geheugengebruik 1227 MB - dus heb ik meer dan 1GB dacht ik.

  Ik zou misschien het virtuele geheugen groter kunnen maken maar dan heb ik hier weer een ander vraag. Wat is eigenlijk de maximale grootte (MB) van de beginwaarde tegenover de maximale grootte?
 • [quote:f094044b4f="trezebees"]Geheugengebruik 1227 MB - dus heb ik meer dan 1GB dacht ik.

  Ik zou misschien het virtuele geheugen groter kunnen maken maar dan heb ik hier weer een ander vraag. Wat is eigenlijk de maximale grootte (MB) van de beginwaarde tegenover de maximale grootte?[/quote:f094044b4f]

  Virtueel geheugen, is zoals je misschien zelf wel begrijpt een stuk langzamer dan echt geheugen. Het v. geheugen staat standaar op 150% van je echte geheugen, dit is in principe genoeg, maar als je meldingen krijgt dat je te weinig v. geheugen hebt kun je dit natuurlijk wat vergroten. Experimenteer wat met de hoeveelheid, en kies wat voor jou het beste werkt. Dit zal je systeem waarschijnlijk sneller maken, maar onthoud dat als je, je echte geheugen uitbreid je prestaties meer zullen toenemen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.