Vraag & Antwoord

Videobewerking

Windows Vista

Anoniem
jgbteg
10 antwoorden
 • Wie werkt er al met Windows Vista en doet aan videobewerking? Met welk pakket werk je dan en hoe houd zich dat onder Vista? Tegen welke problemen loop je dan aan? Ik ben gewoon nieuwsgierig.
 • We wachten op Service pack 1 voor Vista, zoals het nu is in een woord Rampzalig.
  Dus volgend jaar wellicht betrouwbare videobewerking met Vista.

  Door professionals word aangeraden XP Pro met service pack 2 te gebruiken, wat overeenkomt met mijn eigen ervaringen.
 • [quote:4d239e9363="Pceetje"]We wachten op Service pack 1 voor Vista, zoals het nu is in een woord Rampzalig.
  Dus volgend jaar wellicht betrouwbare videobewerking met Vista.

  Door professionals word aangeraden XP Pro met service pack 2 te gebruiken, wat overeenkomt met mijn eigen ervaringen.[/quote:4d239e9363]

  :D Ik gebruik studio 10.8 van Pinnacle en dit werkt voor mij goed. wel moet je de laatste updates hebben om goed te kunnen werken in vista.
 • Studio van Pinnacle is geen professioneel videobewerker, en heeft onder alle OS bergen problemen gekend en is daar ook berucht voor.

  Kortom helemaal geen referentie als het op videobewerking aankomt.

  http://www.videohelp.com/tools/Pinnacle_Studio
 • Daar kan ik me helemaal bij aansluiten!
 • De vraag is of er iemand met vista aan videobewerking doet en of dit lukt.
  Er wordt niet gevraagd of je dit met profesionele apparatuur en/of profesionele software doet.
 • [quote:e45f359b3a="Pceetje"]Studio van Pinnacle is geen professioneel videobewerker, en heeft onder alle OS bergen problemen gekend en is daar ook berucht voor. [/quote:e45f359b3a] Op de Windows Vista RTM Software Compatibility List worden anders geen problemen gemeld over Pinnacle Studio 10.8. Met welke videobewerking software heb jij dan zelf goede ervaring mee, onder Windows Vista?

  [quote:e45f359b3a="Fr@"]Wie werkt er al met Windows Vista en doet aan videobewerking? Met welk pakket werk je dan en hoe houd zich dat onder Vista? [/quote:e45f359b3a] Check dit artikel over Pinnacle Studio 11 op de Computer! Totaal site http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Test-artikel/Pinnacle-Studio-11.htm
 • Ik werk met de versie 10.8 en de aanvulling voor de 700 pci (de extender voor analoog in/exporteren. Ik gebruik ook de digitale invoer.

  Dit alles voor mij zonder problemen.
 • [quote:91e4259526="jolo"][quote:91e4259526="Pceetje"]Studio van Pinnacle is geen professioneel videobewerker, en heeft onder alle OS bergen problemen gekend en is daar ook berucht voor. [/quote:91e4259526] Op de Windows Vista RTM Software Compatibility List worden anders geen problemen gemeld over Pinnacle Studio 10.8. Met welke videobewerking software heb jij dan zelf goede ervaring mee, onder Windows Vista?

  [quote:91e4259526="Fr@"]Wie werkt er al met Windows Vista en doet aan videobewerking? Met welk pakket werk je dan en hoe houd zich dat onder Vista? [/quote:91e4259526] Check dit artikel over Pinnacle Studio 11 op de Computer! Totaal site http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Test-artikel/Pinnacle-Studio-11.htm[/quote:91e4259526]

  De commentaren zijn ook daar negatief voor Studio, dus laat je niet vangen door deze rommel aan te schaffen, het is zowel voor XP & Vista om problemen vragen (en zonde van je centen).

  In ieder geval wachten tot 2008, dan zal met het eerste service pack voor Vista meer klaarheid komen voor in videobewerking.
 • ik werk sinds een paar weken met magix 2008 plus en tot nog toe werkt het prima, redelijk stabiel, regelmatig saven, want in het begin maak je weleens veel fouten!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.