Vraag & Antwoord

Videobewerking

Filmpje maken van spel.

Anoniem
Dcopyer
3 antwoorden
 • Hallo.

  Ik ik wil graag een filmpje maken van bijvoorbeeld word of warcraft.

  Ik heb fraps en ik heb al een aantal opnames. Maar nu zoek ik nog naar een goed bewerkingsprogramma. (Liefst gratis. Maar ik wil er ook wel iets voor betalen.)
  Ook wil ik graag weten hoe ik mijn personages vervolgens kan uitsnijden zodat ik alleen een zwarte achtergrond heb met wat tekst boven de personage bijvoorbeeld.

  Kan iemand mij helpen?

  Alvast bedankt.
 • Windows moviemaker is gratis en kan best wel het eea….

  Het uitsnijden zal je niet gaan meevallen tenzij je bereid bent iedere frame apart in photoshop te openen en je persoon uit de foto te snijden en in een zwarte achtergrond plakken.

  Wat jij wilt is alleen te bereiken met chroma techniek tijdens de opname door de persoon voor een groene achtergrond te laten staan en dan te filmen.
  het groen is er eenvoudig uit te filteren waarna je de persoon op een transparant overhoud die je weer over iedere achtergrond heen kan leggen.
 • Als mede world of warcraft speler kan ik je zeggen dat WoW Model Viewer het ding is dat je zoekt i.v.m. dat uitknippen etc , je kan in dat programma je character namaken met exact dezelfde looks , gear etc. en die dan laten bewegen en die kan je op een of andere manier (heb het zelf nog niet gedaan) in je filmpje plakken

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.