Vraag & Antwoord

Videobewerking

flv naar avi

Anoniem
imy017
13 antwoorden
 • Ik heb een flv-bestand (+/- 325 MB, ongeveer 30 minuten speelduur) en wil dit omzetten naar een avi-bestand. Ik heb verschillende programmaatjes gedownload en geprobeerd: SUPER, Alltoavi, Freez flv to avi wmv mpg converter, Riva flv encoder, maar het lukt me niet.

  Met de meeste bestandjes gaat het programma met het oorspronkelijke bestand aan de slag, maar stopt het na ongeveer 100 MB (ongeveer 12 minuten speelduur). Ze stoppen niet allemaal op hetzelfde punt. Wat er is geconverteerd werkt goed, alleen het is slechts een deel van het oorspronkelijke bestand.

  Hoe krijg ik nu mijn gehele bestand goed geconverteerd? Weet iemand raad?

  Alvast bedankt!
 • probeer deze website eens .Voor korte filmpjes werkt het bij mij.Lange filmpjes heb ik nog niet getest
  http://media-convert.com/omzetten/
 • http://www.google.nl/search?q=flv+avi+convert+freeware&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a
  http://www.nbxsoft.com/flv-converter.php
  etc….
 • Je kunt het ook gewoon eens proberen met virtualdub.
  http://www.digital-digest.com/articles/FLV_to_AVI_Conversion_Guide_page1.html
 • @tom169: dank voor de suggestie maar de door jouw genoemde site zegt te werken met bestanden tót 150 MB, helaas is dat te klein voor mijn bestand.

  @andre@home: dank voor de link, na downloaden gebeurde met het prgramma 'free flv to avi converter' hetzelfde als met de al eerder uitgeprobeerde programma's: het gaat deels goed (in dit geval tot 34%), en dan stopt -ie met als gevolg een incomplete avi file.

  @gerben: dank voor de link. Ik ga het uitproberen en ben blij verrast met de uitgebreide tutorial die erbij staat.
 • @gerben: ik heb net alles geprobeerd, precies zoals in de tutorial beschreven staat, en ook nu krijg ik helaas een incomplete avi-file die maar 12 minuten (ipv 34 minuten) duurt. :-(

  Hoe kan dit toch?
 • De videospecialist (rwilligen) heeft er nog niet naar gekeken, zo te zien. Die kan vast wel een mogelijke oorzaak noemen.

  Heb je wel voldoende vrije ruimte op je schijf, en gebruik je geen fat32? Beetje een gok, maar het zou kunnen dat een tijdelijk bestand groter dan 4GB wordt. Wat niet kan onder fat32.
 • Met RAD Video tools heb ik wel succesvol wat videos geconverteerd, weet niet of 't flv ondersteunt.
 • Probeer Moyea FLV to Video Converter eens, werkte voor verschillende movies bij mij perfect!
 • Het hele flv gebeuren gaat aan mij voorbij en dus kan ik er niet veel zinnigs van zeggen, het hele flash gebeuren is miz een good invention gone bad.
  De enigste reden dat het zo veel gebruikt wordt is de moeilijkheid om het te downloaden en verder te verwerken, zoals jij dus ook ondervind.
  Verder laat flash video vaak mijn browser crashen en dus nog een reden om het formaat te mijden. ik "kijk" dus geen youtube en consorten.


  Maar: als er verder geen voor de hand liggende redenen gevonden kunnen worden dan zijn dergelijke problemen vaak te wijten aan een defecte download.
  Vooral omdat je al meerdere methodes hebt geprobeert en die allen,min of meer, hetzelfde resultaat opleveren dan begint bij mij toch wel de gedachte op te komen dat het bestand corrupt is.
  Ik zou dan om te beginnen eerst eens 1 van de bestanden opnieuw downloaden en het weer proberen.


  Als je meer hulp wilt zul je even moeten aangeven om welk flv bestand het gaat (website) en me moeten aangeven hoe ik het download, zoals ik al zei: ik heb me er nog nooit in verdiept.
  Ik zou ook wel een poging willen wagen, problemen intereseren me altijd.
 • [quote:a090257927="Ener Nestraa"]

  @andre@home: dank voor de link, na downloaden gebeurde met het prgramma 'free flv to avi converter' hetzelfde als met de al eerder uitgeprobeerde programma's: het gaat deels goed (in dit geval tot 34%), en dan stopt -ie met als gevolg een incomplete avi file.

  [/quote:a090257927]Heb je wel genoeg ruimte op de disk om de bestanden aan te kunnen maken 9ook zijn er wel eens tijdelijke…)
 • Corrupte download was ook mijn tweede gedachte. Maar het kan natuurlijk ook nog een corrupte upload zijn. En dan wordt het lastig…
 • is het niet gewoon een demo waar je maar een deel mee kan downloade om te zien hoe het is… dat is heel vaak bij de free ware van video converters/rippers.

  als dat zo is moet je em kopen of een code zien te vinde op internet;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.