Vraag & Antwoord

Videobewerking

STudiobewerking en 100% CPU

Anoniem
ferry48
4 antwoorden
 • Ik werk veel met studio 11 en de laatste tijd merk ik het volgende op. Als ik mijn films binnenhaal (via bewerken haal ik de bestanden AVI of MPEG-2) binnen merk ik dat mijn pc super traag wordt of zelfs vastloopt.
  Bij windows taakbeheer zie ik dat bij gebruik van studi mijn CPU belasting oploopt tot zo'n 60% en bij het binnenhalen van genoemde bestanden snel aan de 100% zit en dus zeer traag wordt / is. Ik heb 2 GB geheugen en vraag me af wat geadviseerd wordt om weer enige snellheid te krijgen.
  Dank voor de eventuele suggesties

  Ferry
 • misschien komt het door je virus killer die alles zit te controleren.
  Verbreek de internet verbinding (kabel eruit) schakel dan je viruskiller uit en eventuele spyware programma's die actief zijn en probeer het dan eens. Ik ben al een keer tegen een netwerk aangelopen waar Mcaffee op was geinstalleerd en de email scanner van Mcaffee liet pinnacle studio steeds crashen.
 • [quote:fe5de46273="jgbteg"]misschien komt het door je virus killer die alles zit te controleren.
  Verbreek de internet verbinding (kabel eruit) schakel dan je viruskiller uit en eventuele spyware programma's die actief zijn en probeer het dan eens. Ik ben al een keer tegen een netwerk aangelopen waar Mcaffee op was geinstalleerd en de email scanner van Mcaffee liet pinnacle studio steeds crashen.[/quote:fe5de46273]

  Ik heb het geprobeerd en merk nu dat mijn toetsenbord het niet bij kan houden. ik weet niet hoe ik een bijlage moet sturen anders kon je een overzicht van mijn processen zien !
  Dank voor snelle reactie
 • Kijk even of je firewire aansluiting niet in gebruik is want dat geeft met studio problemen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.