Vraag & Antwoord

Videobewerking

Movie maker Vista: niet kunnen publiceren en branden HELP!!!

Anoniem
rwilligen
5 antwoorden
 • Ik heb hier een ACER aspire 5310labtop met vista XP Basic.
  Het probleem is het volgende:

  Wanneer ik in movie maker een video bestand importeer, avi formaat. en ik bewerk deze film gaat aales goed. Echter wanneer ik de fil wil publiceren heb ik een aantal foutmeldingen:

  1. in het keuze menu komt er geen mogelijkheid te staan om naar dvd te publiceren, terwijl ik wel een dvd writer in de pc heb zitten.

  2. Als ik naar de computer wil publiceren krijg ik de foutmeling:
  Moviemaker kan de film niet naar de opgegeven locatie publiceren, controlerr of je bronbedtanden etc etc etc. Bronbestanden zijn aanwezig en staan op de juiste plaats.

  [b:2ff0d56d56]Ik ben nu al maanden bezig om dit probleem op te lossen. heb deze pc aangeschaft voor oa videobewerking, maar ik kan dus geen films exporteren. Is er iemand die weet hoe je dit probleem kan oplossen??? Bedankt voor de reacties.[/b:2ff0d56d56]
 • is er niemand die dit probleem heeft?? kan het me haast niet voorstellen…
 • Movie maker is niet een geweldig programma daarvoor maar ga naar ulead.com en wulead movie factory download de 30 dagen trail daarmee kan je films omzetten en branden met een dvd menu.
  je kan ook van Pinnacle studio 11 een trail versie downloaden
 • zijn al terug gegaan naar mediamarkt, ligt aan de vista versie (basic).
 • een dvd branden met dit programma via vista basic gaat helaas niet. Ik ben hier veel tijd aan kwijt geweest, helaas. Oplossing: zet hem op de pc, evt op de d-schijf. Dan dvd-flick downloaden (via dvdflick.net), en hiermee de juiste dvd branden. Is nog leuk ook. De super-oplossing is pc upgraden naar vista premium. Maar eerst checken of je pc/laptop dit wel aankan, qua snelheid, en RAM. Minimale pc-vereisten is op te zoeken, via google.
  succes ermee.

  gr Roos35

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.