Vraag & Antwoord

Videobewerking

Magix Movie Edit Pro werkt niet

Anoniem
rwilligen
5 antwoorden
 • Ik heb een tijd geleden MMEP gedownload en betaald. Van het begin af aan heb ik er zó veel problemen mee gehad dat ik heb besloten daar niet verder mee te gaan. Het heeft weinig zin hier weer een dicussie over te beginnen.
  Ik zou graag een goed programma willen wat aan videobewerking kan doen wat MAGIX kan. Dat was namelijk het enige deel wat redelijk goed werkte: capture gaan niet, en een DVD maken van je video gaat ook niet, bewerken wel.

  Wie kan me adviseren. Ik zoek geen duur programma: Windows Movie Maker is tenslotte gratis (bijgeleverd) en zou eventueel kunnen voldoen, maar is wat gestript.
  Ik zoek dus ook geen programma met veel toeters en bellen.

  MVG perloc
 • Probeer er een paar en 'behoud de goede'. B.v. Adobe's Premiere, Sony's Vegas, Pinnacle's Studio, Ulead's software, Avid. Ze hebben elk hun eigenaardigheden en verwacht ook van de top geen vlekkeloze werking in alle gevallen (…). Helaas is het je eigenmaken van deze software niet altijd eenvoudig, maar test met enkele eenvoudige bewerkingen (die beschreven staan in de help-functie), dan krijg je gauw een idee of de specifieke aanpak je ligt of niet.
 • Gebruik zelf Adobe Premiere Elements, bevalt uitstekend. Je kan hier een trail downloaden dan kan je ff uitproberen of deze wel goed werkt in jouw situatie.
 • Ik gebruik ook Adobe Premiere Elements al geruime tijd. Sinds kort versie 4. Naar volle tevredenheid overigens. Documentie via de helpfunctie is prima, je kan je het redelijks snel eigen maken en het is erg stabiel.
 • Ik vind de klantvriendelijkheid van Magix zo verwarmend dat ik toch even het volgende wilde melden:
  Ik ben door Magix benaderd met de aanbieding om MMEP op DVD gratis aan mij op te sturen. Men heeft bij Magix gelezen wat ik heb geschreven in deze thread.

  Dus klantvriendelijkheid is nog niet de wereld uit….
  Het zal wel even duren voor de DVD in mijn (post)bus valt.

  perloc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.