Vraag & Antwoord

Videobewerking

wmv to dvd

Anoniem
cinneke
4 antwoorden
 • hoi ik heb een file wmv en wil die naar dvd omzetten het lukt ook wel maar dan zonder geluid iemand een idee hoe ik er geluid bij krijg? ps media player speelt hem gewoon af met geluid !
  gr cin
 • [quote:8ee3406e0e="cinneke"]hoi ik heb een file wmv en wil die naar dvd omzetten het lukt ook wel maar dan zonder geluid iemand een idee hoe ik er geluid bij krijg? ps media player speelt hem gewoon af met geluid !
  gr cin[/quote:8ee3406e0e]

  Hoe probeer je dat nu te doen? Je kan dit met bijna alle Videobewerkingssoftware zoals Adobe Premiere Elements, Magix Video DeLuxe en Ulead Videostudio. Of zoek eens op deze site http://www.videohelp.com/
 • [quote:e523cd933c="tomvdlee"][quote:e523cd933c="cinneke"]hoi ik heb een file wmv en wil die naar dvd omzetten het lukt ook wel maar dan zonder geluid iemand een idee hoe ik er geluid bij krijg? ps media player speelt hem gewoon af met geluid !
  gr cin[/quote:e523cd933c]

  Hoe probeer je dat nu te doen? Je kan dit met bijna alle Videobewerkingssoftware zoals Adobe Premiere Elements, Magix Video DeLuxe en Ulead Videostudio. Of zoek eens op deze site http://www.videohelp.com/[/quote:e523cd933c]

  ik heb gewoon een programma dat het omzet gebruikt maar elke keer geen geluid als ik brand daarom raar he
 • "Gewoon een programma" Mischien moet je het eens met een ander programma proberen. Op de website die ik je gaf zijn er wel een aantal te vinden. Zie:
  http://www.videohelp.com/guides/category/how-to-convert-to-dvd-mpeg2-4;10#978

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.