Vraag & Antwoord

Videobewerking

DVD naar harde schijf

Anoniem
Griffioen
2 antwoorden
 • Probleem:
  'k Heb van oude video-opnames bepaalde stukjes op een dvd gezet. Dat ging opzichzelf heel makkelijk, want ik had- en heb de video-recorder aangesloten op een Sony DVD-recorder (met harde schijf daarin).
  Daar dàn een DVD van maken is kinderspel !
  Tsja, maarrr… nu ? Ik dacht dat het wel eens leuk zou zijn om iets van die opnames, die dus nu op dvd staan op zoiets als bijvoorbeeld "YouTube" te zetten. (Account: Eerdéppelhaans héb ik daar al !).
  Simpel gedacht deed ik de DVD in de dvdspeler van de PC (Zware AMD met Windows XP Home [1 Gb mem]). Ik dacht kopieren maar… enzovoorts…
  Wel, met Verkenner kreeg ik alles wel op de D: partitie. Maar nu is er geen programma waar ik er verder iets mee kan !'
  De Windows Media player kan ém alleen vanaf de DVD afspelen, programma's zoals Nero 7… alsook VirtualDub herkennen de filetypes niet in de twee directories:
  VIDEO_TS en VIDEO_RM

  [b:bf4aa0c9c6]Vraag:[/b:bf4aa0c9c6] hoe krijg ik ze (als voorbeeld) op YouTube aan de praat ?
 • Kijk eens op www.videohelp.com en zoek daar eens, op die site zijn heel veel tools en informatie te vinden. Zie ook de link hieronder.

  http://www.videohelp.com/guides?searchtext=&tools=&madeby=&formatconversionselect=DVD+to+MPG&howtoselect=%3B&orderby=Date&listall=1&hits=25&archive=0&search=Search+or+List+Guides

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.