Vraag & Antwoord

Videobewerking

Filmpje van Windows Movie Maker op Youtube.

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hallo iedereen.

  Ik heb een klein probleempje, de zoekfunctie kon het niet oplossen.

  Ik heb net een filmpje gemaakt met Windows Movie Maker, althans, een filmpje, meer een reeks foto's achter elkaar. Nu probeer ik dit filmpje te uploaden op youtube maar ik krijg steeds dezelfde foutmelding, namelijk: Mislukt(ongeldige Bestandsindeling)

  Wat wil dit zeggen? Is het simpel op te lossen door deze video te converten oid? Of ligt dit iets dieper?

  MVG
 • Ga even na of je een methode van compressie van de videodata ('codec') hebt gebruikt die YouTube toestaat, deze informatie kun je vinden op hun site.

  Veelgebruikt wordt: 'XviD', gratis te vinden via het internet. Gebruik b.v. XviD i.c.m. een programma als VirtualDub, als het met Movie Maker niet lukt om in XviD te encoderen.
 • [quote:d2e30dfcac="Jaap H"]Ga even na of je een methode van compressie van de videodata ('codec') hebt gebruikt die YouTube toestaat, deze informatie kun je vinden op hun site.

  Veelgebruikt wordt: 'XviD', gratis te vinden via het internet. Gebruik b.v. XviD i.c.m. een programma als VirtualDub, als het met Movie Maker niet lukt om in XviD te encoderen.[/quote:d2e30dfcac]

  Bedankt voor je antwood, maar kunt u het ook wat makkelijker uitleggen? :P Ik ben echt een absolute nul op het gebied van videobewerking, en alles wat ermee te maken heeft. Ik was al blij toen ik een paar foto's achter elkaar kreeg 8)

  MVG
 • Weet je zeker dat je je film hebt ge-renderd? (Betekent, opslaan naar PC en niet het opslaan wat je doet om een volgende keer weer verder gaat)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.