Vraag & Antwoord

Videobewerking

film converteren

Anoniem
ben&jerry
7 antwoorden
 • We hebben een film gemaakt en we willen deze graag converteren, want deze bestanden zijjn niet te openen met Windows Movie Maker of Magix Video Deluxe. Maar wel met Windows Media Player. Het is wel gelukt ze te converteren van MOI naar MPEG. Alleen kunnen we ze nog steeds niet bewerken. En het lukt ook niet meer om ze naar een ander formaat te converteren…
  Wat kunnen we nu nog doen?
 • Het volgende gratis programma:
  http://www.avs4you.com/AVS-Video-Converter.aspx
  convert bijna alle formaten. Windows Media Player kan sowieso avi bewerken, en ik denk dat Magic Video Deluxe dat ook wel kan.
 • [quote:e75ddd8c7f="bartje545"]Het volgende gratis programma:
  http://www.avs4you.com/AVS-Video-Converter.aspx
  convert bijna alle formaten. Windows Media Player kan sowieso avi bewerken, en ik denk dat Magic Video Deluxe dat ook wel kan.[/quote:e75ddd8c7f]

  bedankt, maar kan je dan films bewerken met windows media player?
 • Als je een DVD bedoelt weet ik het niet zeker. Als je kunt zeggen welke exentie je bestand heeft (waat staat er na de punt), kan ik even kijken of het in de lijst staat. Indien niet, bestaat er vast nog wel een andere converter.

  En als je de film naar een bestand excentie doe Windows Movie maker ondersteund, dan kun je hem gewoon bewerken.
 • Waar zijn je opnames dan mee gemaakt. Magix Video deluxe kan bijna met alle formaten overweg en vind ik het vreemd dat je ze niet kan openen. Heb je de nodige codecs geinstalleerd en geactiveerd binnen Video deluxe?
 • [quote:7b3d30fa9b="bartje545"]Als je een DVD bedoelt weet ik het niet zeker. Als je kunt zeggen welke exentie je bestand heeft (waat staat er na de punt), kan ik even kijken of het in de lijst staat. Indien niet, bestaat er vast nog wel een andere converter.

  En als je de film naar een bestand excentie doe Windows Movie maker ondersteund, dan kun je hem gewoon bewerken.[/quote:7b3d30fa9b]

  Ok het is nu gelukt, alleen er staat nu in het midden van het scherm in kleine letters (bij het geconbverteerde bestand): created with a non-activated version ww.avs4you.com, als je de film afspeelt. Kan dat ook weg?
 • Alleen als je het koopt :oops:

  Je kan altijd zelf zoeken op google naar een gratis programma, maar die heb ik niet gevonden die alle formaten ondersteund. Omdat jij weet welke exentie je moet converten kun je wel even googlelen naar een andere converter. http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/ is er ook eentje, maar mischien komt er wel weer een watermerk overheen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.