Vraag & Antwoord

Videobewerking

gedeelte van een dvd branden

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hallo,

  Hoe kan ik een gedeelte van een dvd afhalen en deze branden. Met school heb ik namelijk een filmpje gemaakt, waarvan ik een stuk uit het midden moet hebben om te branden. Hoe kan ik dit middenstuk eruit rippen? Het is 1 titel, zonder verdere hoofdstuk indeling.

  Groetjes Jaap
 • Dit kan met het volgende programma.

  - VOB split
  http://anasto.go.to/
 • Hoi Maxstar,

  Ik heb het geprobeerd, maar het lukt niet. Ik kan namelijk geen tijd instellen van wanneer tot wanneer hij moet splitten. Het kan alleen in bytes, maar ook dat lukt niet.

  Groetjes Jaap
 • Probeer het dan eens met DVDx.

  http://www.labdv.com/dvdx/

  Hiermee kan je ook bepaalde gedeeltes uit een DVD source halen en opslaan in het gewenste formaat.
 • Dit lukt heel goed met Video ReDo: Download Hier!

  Ik gebruik het ook om reclames tussen series eruit te knippen.
 • Ik zal Video Re Do eens proberen. Kan ik gewoon de begin en eindtijd aangeven en dat dat dan 1 bestand word? bij DVD X krijg ik het met geen mogelijkheid voor elkaar. Bij elke verandering geeft hij allerlei fouten aan.

  Groetjes Jaap
 • Het wil me nog steeds niet lukken. Ik heb videoredo geinstaleerd, en heb op scene mode gezet, omdat ik 1 scene wil opslaan. De dvd bestaat uit 3 filmpjes waarvan de 2e ongeveer 16min duurt. Als ik hem open geeft hij aan dat hij 1min 33seconde duurt. als ik hem dan afspeel gaat het beeld opeens heel snel, terwijl het geluid blijft haperen.

  Groetjes Jaap
 • Je schijnt 2 versies te hebben van Video ReDo, Plus en TVsuite, die laatste is uitgebreider, misschien moet je die proberen (heb ik ook namelijk)… hier kun je de free trial downloaden: http://www.videoredo.com/en/Compare.htm

  Met TV Suite kun je in ieder geval gewoon de titels in de VIDEO_TS folder van je dvd openen en bewerken (je kunt begin en eind selekteren van de titel wat je wilt hebben en de optie "cut selection" en "add title to dvd", vervolgens "create dvd", daarna kun je er nog eventueel een menu bijmaken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.