Vraag & Antwoord

Videobewerking

1 grote VOB omzetten naar meerdere kleinere

Anoniem
Verhoeven
6 antwoorden
 • Welke software (programma) kan ik gebruiken om van 1 grote VOB (9,31 GB) om te zetten naar meerdere kleinere VOB's van ong. 1.000.000 kB zodat ze te branden zijn met Nero?

  Alvast thx voor antwoord :D
 • probeer deze eens":
  http://www.softpedia.com/progDownload/VOB-Splitter-Download-111607.html
  zoeken via en een andere proberen:
  http://www.google.nl/search?hl=nl&q=split+vob+freeware&btnG=Google+zoeken&meta=lr%3Dlang_nl&aq=3&oq=split+vob
 • Hoi Andre,

  Bedankt voor je antwoord, ben ermee aan het stoeien (pas 2 uur, pff), al verschillende uitgeprobeerd maar werken niet :oops:
  Ben nu met de 4e bezig maar die maakt er ook niet van wat ik eigenlijk wil (Wilisoft Splitter) hij zet ze naar van alles om maar laat het niet gewoon vob.
  Het moet gewoon van 1 grote vob naar stuk of 9 kleine vob's, zodat t te branden is.

  In ieder geval thx voor het meedenken :wink:
 • Ja hoor, je zit bij de oogarts in de wachtkamer en slaat eens een computer-blaadje open en voilla (voor zover ik nog lezen kon met die kl*te oogdruppels in) :D

  Ik heb m gevonden, freeware ook nog :lol: en wel in DVD Flick!
  Progje is wel uurtje of 3 ermee bezig geweest maar het resultaat mag er wel zijn :D
 • Als het een VIDEO_TS folder is, kan je dvd shrink gebruiken, die maakt alle vob bestanden sowieso 1 gb als je op backup klikt..
 • [quote:82243ce2b6="Verhoeven"]Als het een VIDEO_TS folder is, kan je dvd shrink gebruiken, die maakt alle vob bestanden sowieso 1 gb als je op backup klikt..[/quote:82243ce2b6]

  Bedankt voor je antwoord maar het was geen VIDEO_TS file :wink: Even uit mn hoofd was het een neroshowtime7 file, kan t niet meer nakijken, heb m al verwijderd :oops:
  Shrink gebruik ik idd ook vrij regelmatig maar met dit bestand kon Shrink niks, maar, zoals je in het berichtje hierboven kunt lezen, ik heb m al gevonden :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.