Vraag & Antwoord

Videobewerking

.AVI (DIVX/XVID) op DvD branden

Anoniem
rwilligen
2 antwoorden
 • Hoi allemaal ;)

  Ik heb op m'n pceetje hier 6 Divx/xVid films staan van 700 mb.. Die wil ik dus met z'n allen op 1 Dvd'tje krijgen.. Maar dat schijnt niet te lukken;

  Op 't DVD'tje staat dat 't 4.7 GB bevat, nou weet ik genoeg over computers om de hele GB GiB discussie te begrijpen, en accepteer ik daarom dus ook gewoon dat er maar 4.3 GB (rond) op past. De vraag is dus, waarom ConvertXtoDVD aangeeft dan m'n 6 filmpjes van 700 MB (4.2 GB Dus), met een paar .srt bestandjes (aantal Kb's) Niet op dat DVD'tje passen?

  Heeft iemand misschien een advies van hoe ik dit wel kan laten passen? Want ik heb in ConvertXtoDVD nergens een optie kunnen vinden om kwaliteit aan te passen, en ik wil dat ook liever niet. ConvertXtoDVD blijft stug doorvragen om een Dual-Layer DVD, die ik niet heb, en niet wil (vanwege compatibiliteit).

  [b:ffa2d56995]Alvast bedankt voor eventuele oplossingen/tips![/b:ffa2d56995]
 • De kwaliteit kun je aanpassen onder 'Encoding' en onder 'Dvd resolution' (kies: half D1), wijzigen heeft geen effect op de omvang van het resultaat?

  Probeer anders TMPGEnc DVD Author, daar kun je mogelijk meer instellen t.a.v. de encoding (naar dvd-video compliant MPEG-2).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.