Vraag & Antwoord

Videobewerking

MSWMM converteren naar iets bruikbaarders?

Anoniem
rwilligen
6 antwoorden
 • Ik heb een filmpje gemaakt onder Vista en dat levert een MSWMM-bestand op.
  Maar het was nog niet klaar en inmiddels ben ik weer een stap terug gegaan naar XP. Die ondersteunt dat echter helemaal niet.
  En nergens, dan alleen met betaalde programma's kan ik dat nog openen.
  Weet iemand misschien een gratis conversieprogramma daarvoor?

  Vast bedankt!
  Jasper
 • MSWMM-bestand? Dat is een PROJECT-registratiebestand waarin wordt vastgelegd welke foto's, filmpjes je in de storyboard hebt geplaatst, welke effecten je hebt gebruikt, welke geluidsbestanden je waar in de tijdlijn hebt geplaatst enz. Heel wat anders dan het resultaat van dat project, een mpg- of avi-film. Je mag in XP weer opnieuw beginnen. :?
 • Typisch.
  Laat het zo zijn dat het een registratiebestand is, dan wil dat toch niet zeggen dat er niets meer in zit van de plaatjes van de film zelf?
  Met mijn zoeken naar de oplossing vond ik tenminste:
  - enkele programma's die dit soort bestanden gewoon willen converteren. Alleen heb ik er dat geld niet voor over, voor één keer.
  - dat Vista en XP hierin niet uitwisselbaar zijn. (Verschillende omgang met Media Player. net zo iets als met oude en nieuwe Word?)
  Blijft dus de vraag of iemand weet welk programma deze conversie kan uitvoeren, en waarvan bijv. een probeerversie bestaat?
 • Er zitten geen plaatjes of film in een registratiebestand, er staat alleen in welk plaatje (filmpje) je gebruikt hebt. En waar het op de harde disk staat.
  Eigenlijk een soort word document.
 • Zoals inderdaad al gezegd, dat is een project. Het verwijst alleen naar bestanden en is dus nog geen outputfile waar je iets mee kan.
  Is vervelend maar je zal opnieuw moeten beginnen of een programma moeten installeren wat met dezelfde projectbestanden werkt.
  Ik weet geen gratis programma wat dit kan.
 • Tjeu, da's nou toch jammer. :cry: :cry:
  Maar in elk geval bedankt voor de adviezen… :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.