Vraag & Antwoord

Videobewerking

AVI onbewerkt op meerdere dvd's branden.

Anoniem
Ronsky10
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb een aantal hi8 tapes van familie in Thailand gecaptured en vervolgens opgeslagen op mijn harde schijf. Een tape is ongeveer 13 gig groot (12 stuks) en nu moeten deze tapes gebrand worden zodat zij later kunnen worden bewerkt in bv Pinnacle. Nu past 13 gig niet op 1 dvd dus dat zullen er meerdere worden. Vooraf opdelen van het AVI bestand is volgens mij niet nodig ik heb nm al eens een keer een AVI bestand gebrand en als de dvd vol was vroeg het programma zelf om de volgende dvd te plaatsen. Helaas weet ik niet meer met welk programma ik dat heb gedaan. Is er iemand die weet hoe ik dat het beste kan doen?

  Alvast bedankt voor het antwoord.
 • KEn zo geen programma die het 'on the fly' kan, maar je kunt met behulp van bijv. WinRAR of WinZip bestanden inpakken, en aanvinken dat je bestanden wilt hebben ter grootte van een DVD.
 • Vroegah, lang geleden, kon Easy cd creator dat, tegenwoordig heet dat Roxio cd creator oid, de Mac versie Toast kan het ook nog steeds dus je hebt goede kans dat Cd creator het ook nog steeds kan.
  Deze functie heet in het engels spanning.(span across multiple discs)
 • [quote:f972589874="Ronsky10"][b:f972589874]Vooraf opdelen van het AVI bestand is volgens mij niet nodig[/b:f972589874] ik heb nm al eens een keer een AVI bestand gebrand en [b:f972589874]als de dvd vol was vroeg het programma zelf om de volgende dvd te plaatsen[/b:f972589874]. Helaas weet ik niet meer met welk programma ik dat heb gedaan. Is er iemand die weet hoe ik dat het beste kan doen?

  Alvast bedankt voor het antwoord.[/quote:f972589874]Het risico van deze methode is dat je de volgende keer…
  a. niet meer weet welk programma het was…
  b. een systeem moet hebben waar dat programma op draait…. ook na zoveel jaren…

  Je zou toch kunnen overwegen om een file splitter te gebruiken, dat programma brandt je mee op de DVD, dus hoef je hem niet meer te zoeken…
  Test eens of HJSplit ok is voor jou.
  http://www.freebyte.com/hjsplit/#win32
  Dit programma bestaat al jaren, de DOS versie bestaat zelfs nog… en de huidige is geschikt voor /Win7. Dus dit programma heeft de tijd overleefd…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.