Vraag & Antwoord

Videobewerking

drivers

Anoniem
jgbteg
12 antwoorden
 • Sinds kort heb ik een nieuwe pc windows 7 64 bit. Gebruik het programma Adobe Premiere Pro CS5.
  Ik heb een film gemaakt en wil deze exporteren naar DVD. In het menu staat dit echter niet aangegeven en dat zou wel moeten.
  Nu heb ik een LG brander en was zoekende naar website LG of mogelijk andere drivers geInstalleerd moeten worden. Ik kwam hierop>

  http://driverwhiz.com/drivers-en?brand=LG&logo=LG&subid=1001-pt-en-10000001373&gclid=CKWppPW8waMCFYKY2AodZ1aEcQ

  Is dit betrouwbaar …….of is het weer shit.
 • Bij CS4 kan je niet vanuit premiere exporteren maar je moet encore gebruiken om dvd's te maken'Cs 5 zal wel net zo werken.
  Hoe het werkt? Hier staat een engelse tutorial
  http://www.youtube.com/watch?v=MQGnk2xosho
 • Bedankt voor deze link. Heel duidelijk en bij premiere cs5 werkt het nauwelijks anders.
  Aan het eind van de bewerking klik ik op controleer project. Geen fouten. Dus dan maar klikken op build en inderdaad lijkt het of het brandproces begint. Maar dan wanneer initializing begint, loopt het programma vast en krijg ik de mededeling Build Pocess not responding. Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn ……….
 • Gisteren sprak ik met een vriend over het probleem, dat ik niet vanuit encore een blue ray schijf kan branden. Is het mogelijk, om in premiere CS5 een blue ray bestand te maken en dit bestand te importeren in het brandprogramma en het op deze manier te branden ? Ik krijg dan wel een video en audio bestand apart……….
 • Dit doe ik
  File export format mpeg2
  hdtv 720p 25 pal
  Zelfs als je deze upload naar youtube krijg je mooi beeld.
  (hier bv http://www.youtube.com/watch?v=F4FRe61eoMQ)
  Moet je hem wel in youtube op 720 zetten rechtsonderin
  Dan krijg je een file met audio op hoge kwaliteit.

  Maar let op!!!!!
  Zet wel in de export settings (video tab)
  Quality op 5, deze staat standaard op 4. Waarom? geen idee.
 • Heb je filmpje bekeken en vond het prachtig. Mijn moeder is in Praag geboren en heeft haar jeugd daar doorgebracht. Ik heb het fimpje diverse keren bekeken en het werd steeds mooier. Kwaliteit valt niets op aan te merken.
  Dit soort filmpjes maak ik altijd in flash. Inmiddels heb ik al een bestand gemaakt en probeerde dit te branden met mijn brandprogramma ..cyberlink..
  maar dat lukte weer niet. Ik begin vermoedens te krijgen, dat dit programma niet deugt. Misschien een een trial van Nero installeren en kijken, of het daarmee wel lukt.
 • Op de hoogste kwaliteit is flash toch nog een stuk minder dan de 720p.
  ik gebruik cyber ook maar zonder problemen. Zowel DVD als Blu ray wel zonder menu!
 • Onlangs maakte ik een filmpje van 17 minuten. Het flash bestand is 89 Mb. De kwaliteit is goed. Als ik hetzelfde filmpje opsla als Mpeg2 720p dan is het bestand 1200 Mb. Kun je niet met elkaar vergelijken.
  Kun je ook je project vanuit encore branden met Cyber ? Als ik dat probeer, dan lijkt alles goed te gaan, tot initializing begint……….bij 14% loopt het programma vast en moet ik met de taskmanager het programma stoppen.
  Ook kreeg ik bij het opstarten van mijn pc steeds fwudate.exe te zien, er werd me gevraagd of ik het programma toelaat op mijn pc. Toen ik in de gaten had, dat het LG firmware was, klikte ik op ja. Maar elke keer als ik mijn pc opstart blijft het maar komen. Vervelend. In ieder geval branden met cyber werkt bij niet.
 • Volgens mij is encore een authoring en brand programma.
  Maar dat is Cyber link ook. Dus vanuit een brand programma een ander brandprogramma aansturen lijkt me zinloos.
 • De LG brander werd geleverd met Cyber software. Zou het misschien beter zijn de cyber software te verwijderen ??
 • Cyberlink kan volgens mij prima Blu ray branden dit software pakket is echt niet slecht. Misschien zit het in andere software.
 • Eindelijk antwoord gekregen van Cyberlink. Blijkt, dat het programma, dat bij de blue ray brander van LG wordt geleverd, helemaal geen brandprogramma is. Het is alleen een afspeel programma. Bizar…….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.