Vraag & Antwoord

Videobewerking

Video camera niet herkend

Anoniem
sigr
4 antwoorden
  • Ik heb een ieee1394 aansluiting op mijn PC (Dell XPS8100) maar als ik mijn camera verbind hoor ik alleen het "verbind geluidje" en vervolgens niets meer. Dezelfde camera met dezelfde kabel op een andere pc (Del Dimension 3000) met ieee1394 verbinden gaat wel goed. Iemand suggesties?
  • Welk type en merk camera, welk besturings systeem, 32 of 64bits?
  • Het is een JVC GR DF 420E op Windows7 64 bits. Ik heb inmiddels ook contact met Dell omdat de fire wire stekker zo los in de verbinding zit dat je hem er bijna uit kunt blazen. Men heeft een nieuw moederbord aangeboden maar dan ben ik mijn PC een week of 2 kwijt dus nu komt er een monteur langs (tegen geringe vergoeding :? )
  • JVC heeft wel vaker een verbindings probleem met video programma's, maar waarschijnlijk heb je dit probleem omdat windows 64 bits is.
    Neem contact op met JVC of ze 64 bits ondersteunen. Ik had dat zelfde probleem met mijn (vorige) Canon hg 20. Die werd wel onder 32 bits herkent maar niet onder 64 bits. Canon had geen plannen om er een driver voor te maken, dus heb ik hem ingeruild voor een Sony HDR 520VE en die is nog beter ook.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.