Vraag & Antwoord

Videobewerking

Verschil tussen beeld en geluid NA branden DVD

Anoniem
wolterjanssen
3 antwoorden
  • Goeiendag,

    Ik heb een probleem met Pinnacle studio 10.
    Hierin heb ik een film geimporteerd van een digitale video camera (JVC) en bewerkt. Dit doe ik vaker en gaat dan ook prima.
    Deze keer ook, maar als ik de film wil gebrand heb zit er wel een minuut tussen het beeld en geluid. Het geluid begint later als het beeld.

    Ik heb al vaker zonder enig probleem films bewerkt en gebrand met dit programma.

    Deze keer heb ik voor het eerst een menu met hoofdstukindeling toegepast aan het begin van de film. Misschien dat dit iets te maken heeft met het probleem.

    Heeeeeel graag een reactie van iemand die er meer verstand van heeft dan ik.

    Alvast bedankt,

    Groet,

    Wolter
  • Het is een lastig probleem bij digitaal audio en video en komt vaker voor. De oplossing is vaak niet te vinden is mijn ervaring, het ligt blijkbaar behoorlijk ingewikkeld? Misschien dat iemand een oplossing weet in dit specifieke geval en bij dit programma, maar ik twijfel want anders kwam het niet eens voor zou ik zeggen. Anders raad ik je aan het een aantal malen op verschillende manieren te proberen tot je een methode vindt die goed is.
  • Misschien kun je zoiets beter bij het Pinnacle forum vragen http://forums.pinnaclesys.com/forums/
    Even naar beneden scrollen voor het NL-onderdeel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.