Vraag & Antwoord

Videobewerking

Vlc Media Player speelt geen geluid meer af

Anoniem
elisamad
5 antwoorden
 • Hallo allemaal.

  Ik zit met het volgende probleem, namelijk; VLC Media Player speelt plotseling geen geluid meer af als ik een film wil kijken. Dit werkt bij zowel een ISO als VTS bestand niet meer. Het vreemde is, dat ik sommige films, afgelopen week nog wél met geluid heb kunnen afspelen.

  Ik heb overigens nog een ander probleem. Dit betreft het afspelen van Video TS bestanden. Dit werkt namelijk niet. Op alle laptops en pc's in huis is dit wel mogelijk, maar als ik een film op mijn laptop download, moet ik de film in 4 delen afspelen terwijl het ook gewoon mogelijk moet zijn om een video TS bestand af te spelen zodat de film in 1 geheel afgespeeld wordt.

  Ik hoop dat ik een beetje duidelijk heb kunnen maken wat mijn probleem is, en dat iemand mij hiermee kan helpen. Het voornaamste probleem is overigens het geluid. Want een film zonder geluid afspelen is erg vervelend.

  Groeten,

  Jordy
 • VLC al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd? Heb je wel geluid in bijvoorbeeld windows mediaplayer?
 • Excuses voor mijn late antwoord, maar heb de afgelopen dagen geen tijd gehad om te reageren.

  Om terug te komen op je vragen; Heb Vlc al meerdere keren opnieuw geïnstalleerd, maar dit heeft niet geholpen. Windows media player heb ik nog niet geprobeerd, dat zal ik zo direct even doen.
 • Met windows media player werkt het geluid prima! Ook het afspelen van een videoTS bestand is daarmee mogelijk. Dit is veel prettiger, want dan speelt de film in één geheel af. Dit werkt via Vlc namelijk ook niet meer.
 • Ik hoorde van mijn zoon dat support op VLC is afgelopen.

  Een goed alternatief zou DAUM Potplayer kunnen zijn (32 of 64 bits).
  Je hoeft geen codecs of zo te installeren
  Net vandaag op een XP machine gezet, kan ik daar de mkv afspelen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.