Vraag & Antwoord

Videobewerking

Pinnacle 16 Plus

Anoniem
CyberMieke
7 antwoorden
 • Zit met een vraag. Een week geleden downloadde ik de 'trial' van Pinnacle 16. Na een week bedacht ik Pinnacle zelf te kopen (vandaag dus) en zag hem in de winkel liggen. Kopen dus. Thuis geïnstalleerd, maar hij blijft nog altijd 'trial' aangeven als ik hem open. Daarna ALLES van Pinnacle van de harde schijf gegooid en de boel opnieuw geïnstalleerd. Zelfde probleem. Wat moet ik hieraan doen?
 • Had je Pinnacle 16 Plus wel geregistreerd en geactiveerd? Zie hierover de site van Pinnacle.
 • Het was volgens mij wel geactiveerd en geregistreerd. Dat heb ik ook met de echte versie gedaan. Hoe kan dit opgelost worden?
 • Bij nader inzien: heb nooit een 'paspoortnummer' ervoor gehad. Hoe zou ik het op kunnen lossen (hoop dat dit kan want het was veel geld in de winkel
 • Had je nog wel op die Vragen over Unlock en Bestelgeschiedenis geklikt? Kun je nog wel inloggen op je Pinnacle account? Heb je nog geprobeerd de Activation Key handmatig in te typen?
 • 1. Ik sta standaard 'ingelogd'. In dat scherm zie ik ook de door mij geïnstalleerde trial(s) staan. In het rijtje van Pinnacle-producten staat zowel de trial als mijn geïnstalleerde versie zwart.
  ik heb ook geprobeerd de activation key handmatig in te tikken.

  Maar zou het ook dit kunnen zijn:
  de trial is 30 dagen geldig. Misschien gaat ie over 30 dagen (21 november in mijn geval) van mijn systeem en gebruikt ie dan de echte versie (van de dvd)?
 • Ik ben aan het zoeken geweest bij Pinnacle zelf, de trial dus nog steeds en kwam hier:
  bij 't vraagteken (?) en dan 'product activeren en registreren'.
  Zou dat het misschien kunnen zijn? Moet ik daat de code intikken van mijn cd hoesje en wordt 't dan (eindelijk) de gewone versie??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.