Vraag & Antwoord

Videobewerking

Windows moviemaker part x

Anoniem
rwilligen
2 antwoorden
 • Voor eenvoudig videowerk is windows moviemaker prima. Ik werk (bewust !) met Windows XP (SP3). Volgende probleempje doet zich voor.
  Maak filmpje, sleep stukjes naar die bewust balk onderaan- en indien het me daar goed lijkt wordt het door mij geconverteerd naar film.
  Vreemd is dan dat ie daarna van bepaalde stukjes wel geluid weergeeft, maar beeld niet. Nu zijn dat stukjes die ik al eerder naar film geconverteerd heb, weer opgeroepen heb daarna, om weer tussen een paar andere stukjes te plakken. Ik heb alle filmextensies, formaten enz. al uitgeprobeerd, maar het helpt niet.

  Als ik ze echter in "windows moviemaker" bekijk ? Is er niets aan de hand, dan loopt het prima. Maar als je iets in moviemaker hebt wat goed is, dan wil je het daarna toch gewoon om kunnen zetten naar film ?!

  Toch vreemd allemaal, want het zou volgens mij toch allemaal goed moeten verlopen. Wat doe ik fout, en wat is er aan de hand en wat moet ik anders doen ? (Ander soort van moviemaker misschien ? En indien zo ? Welke ?).

  Alreeds bij voorbaat mijn dank.
  Griffioen
 • Inmiddels 3 korte filmpjes van ± 20 seconden gemaakt met Moviemaker. In de hoop ze achterelkaar koppelende ze het dan als 1 filmpje van dan ± 60 seconden het wel zouden doen. Ze oproepen en onafhankelijk van elkaar afspelen gaat prima. Ook als ik ze in de moviemakermodus/scherm afspeel gaat het prima. Maar zo gauw ik dan van alle drie weer 1 film wil maken (converteren dan) Doet geheid het 1 van die drie filmpjes het weer niet ?

  Na diverse pogingen gezien dat dan of de tweede- of de derde het niet doet. Geluid komt dan wel in beeld, maar het beeld niet.
  Uiterst vreemde zaak toch ?
  Griffioen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.