Vraag & Antwoord

Videobewerking

Op veler verzoek...

Anoniem
None
16 antwoorden
 • …een apart forum over Videobewerken. Het een onderwerp waar zowel hardware als software bij aan de pas komt. We hebben een muntje genomen, het werd munt dus Videobewerking staat bij Hardware 8) :D
  E Gozeling is de moderator en ik wens jullie veel plezier!
 • Nou Congrats dan maar Edwin…

  ben je al ingewijd??

  t.
 • Ik dacht al "hey.. dit forum is zeker net nieuw??".
  En inderdaad.

  Veel suc7 met moderen Edwin!
 • succes ermee!!!!!!!!!!
 • Bedankt allemaal. Ik hoop dat dit een leuk/interessant forum gaat worden.
 • Moeten de rechten niet goed gezet worden? Je kunt als gast namelijk ook posten. Veel succes met het moderaten Edwin!
 • [quote:db8b62a4a7="matel"]Moeten de rechten niet goed gezet worden? Je kunt als gast namelijk ook posten.[/quote:db8b62a4a7]

  Daar heb je gelijk in, dat kan op de andere fora volgens mij niet..
 • Is net aangepast.
 • Leuk een nieuw forum erbij, niet dat ik er veel gebruik van zal maken ;)

  Maar ik heb wel één vraag, waarom deze moderator?
  het is niet persoonlijk, maar E gozeling komt hier pas een paar maanden aan zijn datum te zien, heb wat berichten van hem opgezocht en ik heb hem nog niet kunnen betrappen op een post in
 • E Gozeling is moderator geworden omdat hij zich daarvoor heeft aangemeld. Mochten er meer mensen moderator willen worden, dan kunnen ze zich bij ons melden en dan kijken we of er een 'vacature' is en of degene geschikt is. Dat E Gozeling nog niet zo lang op het forum actief is maakt niet uit. In die periode heeft hij nuttige en opbouwende posts gedaan en dat vinden we veel belangrijker.
  Nogmaals wij hebben hem niet 'uitverkoren', hij heeft zich aangemeld en wij hebben besloten hem moderator van het Videobewerkingsforum te maken.
  Overigens werk ik in Haarlem (daar is het kantoor van IDG, uitgever van Computer!Totaal) en woon ik in Alphen aan den Rijn. Toevallig dezelfde stad als Teacher. Weet je ook weer hoe hij aan zijn mod-status is gekomen… 8) :wink:
 • Mooi, een forum over videobewerking! Dat zal meteen een hoop video-vragen in het grafisch forum schelen…


  [quote:5e36fd2c26="Jeroen de Jager"]Mochten er meer mensen moderator willen worden, dan kunnen ze zich bij ons melden en dan kijken we of er een 'vacature' is en of degene geschikt is. [/quote:5e36fd2c26]

  Zet mij maar op de wachtlijst ;) als ik geschikt ben…
 • GAAAF!!!! Heel hartelijk dank voor dit forum. Ik zal hier makkelijker mijn videobewerkingsvragen terug kunnen vinden dan in Multimedia :)
 • Goeie uitbreiding van dit forum dit.

  E Gozeling Suc6 met je nieuwe taak.
 • [quote:35caf0ba34="Jeroen de Jager"]E Gozeling is moderator geworden omdat hij zich daarvoor heeft aangemeld. Mochten er meer mensen moderator willen worden, dan kunnen ze zich bij ons melden en dan kijken we of er een 'vacature' is en of degene geschikt is. Dat E Gozeling nog niet zo lang op het forum actief is maakt niet uit. In die periode heeft hij nuttige en opbouwende posts gedaan en dat vinden we veel belangrijker.
  Nogmaals wij hebben hem niet 'uitverkoren', hij heeft zich aangemeld en wij hebben besloten hem moderator van het Videobewerkingsforum te maken.
  Overigens werk ik in Haarlem (daar is het kantoor van IDG, uitgever van Computer!Totaal) en woon ik in Alphen aan den Rijn. Toevallig dezelfde stad als Teacher. Weet je ook weer hoe hij aan zijn mod-status is gekomen… 8) :wink:[/quote:35caf0ba34]

  tja… goede en opbouwende posts… Heeft ie wel verstand van videobewerken? dat lijkt mee ook belangrijk bij zo'n forum.

  Kijk nou eens naar teacher, bill gates, red dragon, egslim en nog wel meer, die hebben echt veel verstand van het forum dat zij modden. Ze leveren een belangrijke bijdrage aan de inhoud van het forum.
  (er zijn wel meer mods die veel verstand van zaken hebben, maar deze namen schoten me zo ff naar binnen)
 • Primair is modden een administratieve taak. Zorgen dat het forum netjes blijft en dat eventuele discussies niet uit de hand lopen. Als de mod daarnaast ook nog verstand van zaken heeft is dat een waardevol extra.
  Een mod is geen vraagbaak die op alle (of bijna alle) vragen een antwoord geeft. Kan en doet een mod dat wel dan is dat meegenomen maar de primaire taak van een mod is het forum netjes houden.
 • [quote:097b3f933e="Jeroen de Jager"]Toevallig dezelfde stad als Teacher. Weet je ook weer hoe hij aan zijn mod-status is gekomen… 8) :wink:[/quote:097b3f933e]

  Even voor de duidelijkheid; ik bak hele goede appeltaarten ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.