Vraag & Antwoord

Videobewerking

Studio8-venster deels niet bereikbaar

Anoniem
Mac
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik gebruik Studio8 (v. 8.3.18.0) met W-XP Pro.

  Bij het opstarten van Studio is ineens het venster van Studio8 in de linker bovenhoek van mijn beelscherm verschoven. De titel-balk is onbereikbaar, zodat ik het venster niet naar het centrum van mijn beeldscherm kan slepen. Het wijzigen van de beeldresolutie helpt niets.

  Heeft iemand het verlossende antwoord? :roll:
 • Met welke resolutie werk je normaal. Bij hogere resoluties dan 1024x768 zijn er i.d.d. problemen die met de volgende update van pinnacle studio 8 verholpen zouden moeten zijn. Gelezen op de site van pinnacle. De BETA versie is nu verkrijgbaar.
  Toch zou het bij b.v. 1024x768 goed moeten werken, bij mij wel tenminste. Stel de resolutie eens in en start dan studio opnieuw op. Anders moet het het programma eens opnieuw proberen te installeren.
  Suc6
 • Kun je niet met je rechter muis knop op de taakbalk klikken, (hiermee bedoel ik dus op het balkje van het programma), en vervolgens op "maximaliseren".
 • Ik werk met een resolutie van 1280X960.

  Het via de rechtermuisknop minimaliseren en maximaliseren van het venster heb ik al geprobeerd. Het venster blijft in dezelfde hoek staan. :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.