Vraag & Antwoord

Videobewerking

Ik zoek een programma'tje dat videofiles aan elkaar zet.

Anoniem
nonkeltje
8 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een aantal videofiles, met dezelfde eigenschappen. Nu wil ik van deze bestanden één bestand maken. Nu is mijn vraag, zijn er programma's voor om dit eenvoudig te realiseren.

  Opzich krijg ik dit wel voor elkaar met moviemaker, alleen kost dit ontzettend veel tijd. zo'n 6 uur, en dan is het een ander bestand geworden dan gewenst. Zoals andere resolutie, geluidskwaliteit etc. Ook heb ik het geprobeerd met Ulead Media Studio Pro 6.5, maar dat gaat ook niet het bestand wordt veel groter en het duurt ook nog eens veel langer.

  Hopelijk heeft iemand hier ervaring mee. Of kent iemand een programma'tje dat dit eigenlijk simpele iets kan realiseren. Mvg, Jelle.
 • Er zijn diverse programmaatjes die ze gewoon direct achterelkaar plakken. Ga eens op zoek naar AviJoin in Google. Daar heb ik het wel eens mee gedaan.

  Ennuh, 1x posten is echt wel genoeg hoor.
 • Thanx,
  en over die reacties, dat was een foutje alleen kan ik die 2 andere niet meer verwijderen, dus ik dacht dat zal de moderater wel doen.
  Jelle.
 • nog effe een vraagje, ik heb het programma'tje gevonden. Maar het werkt nog niet. Je moet om ze aan elkaar te zetten zeker op JoinAVIs klikken. Alleen dat lukt niet. Ik denk dat het komt door een bepaalde instelling, onder audio compression moet je kiezen voor welke geluidscodec. Het is mp3, dus ik kies MPEG-Layer 3, maar dan staat er bij compatible formats allemaal rode kruisjes. Wat kan ik hier aan doen? En weet u overigens ook hoe lang het ongeveer duurt, voordat het gerealiseerd is.

  Mvg,

  Jelle
 • [quote:38fdf0c6ea="jelleverhage"]Thanx,
  en over die reacties, dat was een foutje alleen kan ik die 2 andere niet meer verwijderen, dus ik dacht dat zal de moderater wel doen.
  Jelle.[/quote:38fdf0c6ea]

  Leuk hoor, op kruisjes drukken. :D
  Andere twee zijn weg.
 • Weet echt niemand hoe dat zit in AviJoin?? Het lukt gewoon niet, terwijl ik wel een divX-codec heb geïnstalleerd. Ik kan de films dus wel gewoon apart afspelen.

  Jelle.
 • AviJoin ken ik niet.
  HIER staan allerlei progjes (deels freeware) die geschikt zijn voor het samenvoegen van video's.
 • Zorg dat in Media Studio "Smart Render" aanstaat. Dan worden de bestanden alleen gekopieerd in de volgorde zoals ze op de tijdbalk staan, dacht ik.

  werkt bij mij als een speer, oftewel net zo snel als het kopieren van een bestand. Alleen als je overgangen enz. toevoegt, duurt het langer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.