Vraag & Antwoord

Videobewerking

pinnacle terug naar camera

Anoniem
jarimoan
3 antwoorden
 • Hoi , ik heb sinds kort een digitale camera (sony) waarbij ik een dv kaart kreeg (pinnacle Studia DV Clip) en versie 7 SE van pinnacle.
  Nu gaat het allemaal goed en heb ik leuk stukje film gemaakt met maar als ik hem terug zend naar mijn camera op het op een bandje te zetten krijg ik heel schokkend beeld en geluid (ik heb er muziek achter gezet vanaf een cd) Hoe kan dit? Ik denk erover om pinnacle studio 8 te kopen zal dit mischien beter gaan als k het terugstuur? En kan ik studio 8 gewoon met de kaart gebruiken die nu in mijn pc zit?
  (Ik heb een pentium 2 met 256 geheugen)
  Alvast hartstikke bedankt Louisa
 • Een pentium II is nogal aan de matige kant voor video-editing. Wat je kan proberen is het volgende: OPen het project in Studio en render het geheel naar file. Daarna een nieuw project aanmaken en het bestand in de tijdlijn zetten. Nu hoeft Studio geen rekenwerk uit te voeren en zou het resultaat (met wat geluk) er beter uit moeten zien.

  Nogmaals, een Pentium II is nogal mager…
 • Hoi bedankt voor je reactie! Ik heb dat over pentium 2 al vaker gehoord en heb vandaag een nieuwe pc gekocht een pentium 4 2,4 ik heb ook pinnacle studio 8 gekocht…… donderdag kan ik mijn nieuwe pc halen dus ik hoop dat het dan allemaal wat beter gaat.
  En ik heb nog een vraagje over hollywood.. kan iemand mij misschien uitleggen wat dit is en of het beter zou zijn als ik dit ook gelijk aanschaf? Kan ik daarmee echt zoveel meer?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.