Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videobewerking

HELP: avi film geeft geen geluid.

pjcdeboer
5 antwoorden
  • Hi,

    Ik heb een avi film, deze wordt prima weergegeven maar ik krijg geen geluid. eerst was er een melding dat er een DVix codec ontbrak. Deze heb ik met moeite weten op te sporen. Hierdoor kreeg ik wel de film te zien maar geluid… ho maar !

    Wat moet ik doen ? :cry:
  • Heb je de AC3 codecs wel geinstalleerd?
  • dat zegt me niets… :-?

    alles dat ik weet is dat ik tot op heden (bijna) alle media kan afspelen. Deze avi is trouwens een stuk geripte (ben leek) DVD.

    Het rare is dat een andere avi wél geluid geeft en ook van een DVD afkomstig is.
  • had ik eerst ook, weet niet meer door wat het werd opgelost ik had namelijk 2 dingen gedaan

    1 Divx 5.03 ipv 5.02 ginstalleeerd

    2 quicktime en bsplayer geinstalleer

    Ik heb trouwens nu een mpg zonder geluid, weet iemand of daar updates voor zijn (hij is 100 mb dus ik neem aan dat dat wel inclusief geluid is (30 min, is maar een deel) )
  • :cry: heb ik gedaan, maar het probleem blijft. IK denk dat ik een 770MB voor niks op schijf heb staan. Heb deze er maar af gegooid. Zonde..

    Ieder geval bedankt :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.