Vraag & Antwoord

Videobewerking

problemen met uitvoer naar band

Anoniem
rwilligen
3 antwoorden
 • Ik ben in het bezit van een pinnacle DC10plus met studio 7 als software

  Als ik gebruik maak van overgangen, en ik wil in het "maak menu" een band maken loopt het programma vast. De overgangen worden direct na elkaar getoond. Ook bij mijn vader die dezelfde kaart bezit is dit het geval.
  Ik heb van alles al geprobeerd. ppe geinstaleerd. win98se geinstaleerd WinXP geinstaleerd. NTFS systeem gebruikt, fat32 gebruikt. De nieuwste software gebruikt.
  Het probleem blijft. Ik heb nu een demo van studio8. Ook hiermee is het probleem niet verholpen.

  De helpdesk van Pinnacle kan (of wil ??????) mij niet helpen. Ze sturen mij van het kastje naar de muur (bv probeer een snellere videokaart)

  Ik ben in het bezit van een Abit KT7 moederbord, met 256 mb geheugen, 2 HD 1x 40GB voor de programma's en 1x 60 GB NTFS voor de videodata.
  duron 800mhz.
  mijn videokaart is een Hercules 3d prophet II MX (geforce 440 MX)
  Ik heb de laatste update voor de videokaart opgehaald.

  Wie heeft een oplossing ????

  Meine
  Assen
 • Lijkt mij een produkt fout; ga verhaal halen bij de verkoper.
 • Probeer de combinatie kaart+software nog eens in een willekeurige "relatief schone" PC van een kennis. Komt daar dezelfde fout boven drijven dan lijkt het me idd een produktfout. Dan kun je de Pinnacle helpdesk en de verkoper in de winkel er ook mee om de oren slaan. Je hebt dan in meer dan redelijke mate aangetoond dat je het probleem aan jou kant hebt geprobeerd op te lossen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.