Vraag & Antwoord

Videobewerking

svcd branden met nero

Anoniem
adcomp
3 antwoorden
  • hallo, ik brandde tot nu toe mijn svcd's met moviefactory van pinnacle. bij een test bleek dat nero (5.5.9.14) redelijke svcd's brand. ik meen echter dat de instelling van Nero aan te passen zijn. ik kom er niet meer achter hoe dat in zijn werk gaat. ik zie wellicht iets heel simpels over het hoofd.
    alvast dnak voor jullie tips
    gr ad
  • foutje, ik ben er al achter. de instellingen waarnaar ik op zoek was zijn niet die van nero maar die van adobe premiere (6.0.) waar ik de mpg mee gemaakt heb. hoe die instellingen aan te passen zijn is mij ondertussen duidelijk. welke instellingen ik moet aanpassen om een optimale kwaliteit te verkrijgen is me echter een raadsel. bij de video bitrate staat bijvoorbeeld 2376. wat gebruert er als ik die anders instel. daarnaast zijn er tal van andere instelmogelijkheden. heeft iemand een tip waar ik op het inetrent iets kan vinden over de instellingen?
    gr ad koch
  • De bitrate bepaald de kwaliteit, hoe lager hoe slechter, 2376 is de standaard bitrate voor mpg2 (svcd). Veel uitleg, FAQ´s en how-to´s kan je vinden op www.vcdhelp.com

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.