Vraag & Antwoord

Videobewerking

Bewerken realmedia of converteren

Anoniem
Dobbs
2 antwoorden
 • Hellup!!

  Heb op me pc een realmedia bestand staan. Het gaat om een opgenomen realfile van de 2vandaag site via streambox VCR. Dat is zonder probleem gelukt. Maar nu wil ik graag slechts een deel van het programma hebben en dus wil ik alles wat eromheen zit weg hebben. Dit in verband met een presentatie die ik moet doen. Het liefste zou ik dan die file ook nog in powerpoint importeren maar dan moet ik die realmedia file weer omzetten in een file die powerpoint kan lezen (kan alles behalve real uiteraard.) Ik heb reeds Tinra geprobeerd maar als ik converteer blijft die op 0% staan, en bij rm-converter doet ie het ook compleet niet (heb al verschillende codecs geprobeerd).

  Wie kan mij helpen met een softwaretip om of die realmediafile te bewerken, maar het liefst met een werkende converter zodat ik met de meest gangbare videoediting-software kan werken met het bewerken van die file.

  Iemand een idee???
 • http://www.radgametools.com/smkmain.htm
  Met de RAD-game tools heb ik het ook wel eens gedaan, lukt niet altijd…

  Dan is er ook nog EO video ( http://www.eo-video.com/index.htm) waarmee ik het ook wel eens gedaan heb, lukt ook niet altijd…..

  En dan is er nog DVD Cutter Stream , een bijzonder nasty brokkie software die je hele systeem verneukt en zo'n beetje iedere codec die je hebt overschrijft maar hij doet het meestal wel…..
  (ik zou deze maar echt als allerlaatste redding proberen en maak ervoor eerst ff een Ghost image van je sys zodat je weer zo terug kan naar de oude situatie…)
  http://www.jummpa.com/

  [edit] oh ja: als na gebruik van dvdcutter je mpegs niet meer soepel willen draaien en je mp3's raar doen: dat is de Moonlight Odio decoda codec die rottigheid trapt.
  FF zoeken met google, het standalone ding dl, installeren en gelijk daarna de-installeren en je mpeg's doen het weer normaal

  sux6

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.