Vraag & Antwoord

Videobewerking

FF een lastig vraagie! DEEL 2

Anoniem
Bill Gates
5 antwoorden
 • Ik heb DUIDELIJK de topic doorgelezen en kom er toch niets tegen over het aansluiten en instellen van een VIDEORECORDER op mijn pc
  (film/beelden opnemen op videoband) voor meer info zie Topic:

  FF een lastig vraagie!

  grtz HP!
 • Waarom open je nu weer een nieuw topic, Dat is helemaal nergens voor nodig. Je kunt toch ook een reply in je andere topic zetten?

  Verder gebruik je weer een onzinnige topictitel, probeer in een titel het probleem duidelijk te maken. En kap nu eens met het gebruiken van hoofdletters en uitroeptekens in je topictitels, dat komt schreeuwerig en irritant over.

  Verder: je pc op je video aansluiten gaat op exact dezelfde manier als van pc naar tv, alleen plug je nu de scart in je video i.pv. de tv. Vervolgens zet je je video op die externe input en vervolgens kun je gewoon opnemen. Maar met een beetje logisch nadenken had je daar ook wel zelf achter kunnen komen lijkt me.
 • Ten eerste: Er staat in die FAQ, als je er niet uit komt, start dan een nieuwe topic….

  Ten tweede: Mijn video is er een van een jaartje of 6 oud
  (alleen skart ingang, alleen zenders 1 tm 30 + AV)

  Moet ie dan op AV staan?
 • Een nieuw topic lijkt me overbodig, aangezien het probleem exact hetzelfde is, je kunt in je reply vermelden dat je de FAQ gelezen heb maar nog steeds vragen hebt.

  Ontopic: je moet je video idd op AV zetten, net als bij een tv.
 • Als ik t op de volgende manier doe gaat er toch iets mis:

  Film klaarzetten op pc. Kabel (skart ——- s-video) uit tv-out naar Video In. In Instellingen Beeldschermeigenschappen 2e monitor aanklikken. Film afspelen op pc. Rec AV op video recorder

  Namelijk geen beeld/geluid!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.