Vraag & Antwoord

Videobewerking

weet iemand een goede movieplayer.

Anoniem
paultjuh
6 antwoorden
 • hallo,

  ik heb avi films, maar ik kan ze niet in allemaal in divx player afspelen.
  dus weet iemand misschien een goede player waarin ik ze kan afspelen en waar ook opties op zitten om je beeld formaat (16:9) te veranderen.
  bijv: meestal is het breedbeeld formaat maar bij divx kan je het al tv formaat namelijk 4:3.
  weet iemand nog een andere player waarmee dat kan?
  alvast bedankt,

  Greetzzz Coolio.
 • BS player
 • Probeer de normale Mediaspeler eens, dus niet die nieuwe, maar die oude (mplayer.exe).. die gebruik ik altijd om Divx/Xvid af te spelen.
 • BSplayer is inderdaad een erg goede player met veel mogelijkheden.

  Dat je niet alle films kunt afspelen ligt waarschijnlijk niet aan de speler maar aan het feit dat je niet over de juiste codecs beschikt. Maar hierover kun je vast meer vinden als je de zoekfunctie van het forum gebruikt.
 • Een goede player waar je AVI bestanden mee kunt afspelen is AVIPreview, als je deze naam bij b.v.Google intypt kom je vanzelf op de site waar je hem gratis kan downloaden. Als je een film van internet download die uit meerdere delen bestaat en je download het eerste bestand hiervan (001) kan je dit met AVIPreview afspelen, dan heb je al een idee van de kwaliteit en inhoud van de film.Veel succes. (dit is dus voor gedownloade films en niet voor films op cd, hoewel ik dit nog niet geprobeerd hebt.Misschien gaat het hier ook mee. veel succes :D
 • ik heb BS Player gedownload, films die ik eerst niet kon afspelen met divx player kan ik nu wel afspelen met BS Player.
  dank jullie wel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.