Vraag & Antwoord

Videobewerking

nec 1300A DVD brander probleem

Anoniem
Sellis
4 antwoorden
 • Dag een ieder

  Ik heb de nec 1300A dvdbrander aangeschaft en loop tegen een vreemd probleem op. Zowel videocd als svcd brandt hij prima, maar DVD, s daar wil hij niet an.
  Ik gebruik pinnacle studio8. Indien ik een DVD film rechtstreeks wil branden op DVD (instellingen van studio8 staan goed, de brander wordt gezien, DVD-R zit erin) geeft hij als melding ongeldig medium.
  Ik gebruik DATAWRITE DVD-R .
  Ook met Nerovision Express lukt het niet. De MPEG2/DVD plugin is geÏnstalleerd.

  Iemand een idee?

  Groet
  Marco Jager
 • Marco,

  Ik ben ook in bezit van de NEC 1300 en ik gebruik ook studio 8. Ook ik heb het probleem dat Studio 8 niet rechtstreeks op DVD brandt. Wat ik nu doe is het volgende. Ik laat studio 8 i.p.v. branden, de diverse benodigde DVD structuur op mijn harde schijf plaatsen. En deze brandt ik daarna met Nero (Video DVD). Ik gebruik echter +R(W). Gaat als een speer.

  Edwin
 • De NEC brander zou toch wat probleempjes hebben met div. schijven. Ik heb sinds 2 dagen ook een NEC en bij mij wil hij uberhaupt geen Sentinel DVD-R branden ("Illegal Media"). Terwijl de Imation DVD-R wel goed gaat. Heb even wat gezocht over de EC en kwam o.a. dit tegen. Ik heb nog niet alles gelezen, maar begin te twijfelen om ee firmware update te doen. Is er uberhaupt al een firmware update beschikbaar of komt er binnenkort één. Iemand die daar meer van weet?
 • Je Firmware kun je updaten op de volgende site
  www.firmware-flash.com Voor de NEC brander staat er al een nieuwe update

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.