Vraag & Antwoord

Videobewerking

NVIDIA GeForce4 MX 460 versus Pinnacle Studio Moviebox USB

Anoniem
Johnny321
8 antwoorden
 • Bij het digitaliseren van analoge videobestanden (Hi8) gebruik ik tot nu toe de videokaart van mijn computer (MX 460). Heeft het voor de kwaliteit van het digitaliseren zin om in plaats hiervan over te stappen op de Studio Moviebox van Pinnacle?
 • Als je het geld hebt zou ik gewoon die Pinnacle Studio Moviebox kopen als je dan ooit nog een Digitale camera koopt kun je die dan ook nog gebruiken. En er zit volgens mij ook hele goed software bij die meschien handig voor je is.
 • Video in? op GF4 460?
  http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model;=55
  [img:3c97c6bcae]http://www.abit-usa.com/images/products/gf4mxpro01-large.jpg[/img:3c97c6bcae]
  Dat zwarte blokje is tv-out (s-video)
 • Wat maakt het uit waelke het is hij doet het nu via zijn videokaart maar vragt zich af of dat beter kan met die van Pincale! :roll: :roll: :roll:

  Dit is niet kwaad bedoeld, maar wat heeft het er mee te maken??? :P
 • [quote:feb3578343="digimaat"]Bij het digitaliseren van analoge videobestanden (Hi8) gebruik ik tot nu toe de videokaart van mijn computer (MX 460).[/quote:feb3578343]
  Maar als daar nou volgens mij geen video-in opzit, dan kan hij toch zijn analoge beelden niet digitaliseren. Nu heb ik dus geen flauw idee waarmee hij zijn beelden digitaliseerd, en wat daar de kwaliteit van is. Dus de vraag aan digimaat is: Waarmee capture je je beelden (welke kaart)??
 • Blijkbaar is de videokaart niet voor het digitaliseren van video. Op mijn computer Medion zit aan de voorkant een ConnectX met ingangen voor s-video, composite, audio en een microfoon.
  Ik maak gebruik van de s-video ingang om mijn Hi8-camera aan te sluiten.
  Op deze manier kan ik mpeg-1 en mpeg-2 bestanden maken.
  Mijn vraag is of deze methode even goed is als een Studio MovieBox van Pinnacle.
 • Volgens Deze heeft de MX460 wel video-in, vaag, maar dat is dan ook een Medion, die jij ook hebt.
  Volgens mij kun je toch de MovieBox van Pinnacle nemen.
 • asl je het geld hebt om die te kopen gewoon doen, het zou me verbazen als je extreem veel verchil ziet maar die is er speciaal voor gemaakt die vidoe kaart niet echt! :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.