Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

geen filmbeeld op tv via mijn laptop, wel bureaublad

3 antwoorden
  • Hallo Ik heb een compaq 1722EA met dvd player en mijn dvd player speelt een vcd af maar er is geen beeld op tv. Moet ik soms codecs installeren???? Wel is er beeld op mijn laptop. Voorheen had ik wel beeld, maar ik weet na de nieuwe installatie niet meer wat ik allemaal ge-installeerd had. Spoed. Ik rip met moviejack en rip met Nero 6.15 Wie weet de oplossing Wim
  • Hmm zoiets had ik ook, een codec probleem. Met [url=http://www.headbands.com/gspot/download.html]GSpot[/url] kun je ontdekken welke codec je bij welke film nodig hebt, daarna eff met Google de codec opsporen en installeren.
  • Omdat je wel beeld hebt op je laptop denk ik dat het niet met codecs te maken heeft. Dit heb ik uit de FAQ (videokaarten-monitoren) van dit forum>>>>>> Probleempjes: Ik heb zwart wit beeld: Check de instelling voor S-video of Composiet. Kijk in de handleiding van je TV welk type signaal wordt ondersteund en welke externe ingang je daarvoor gebruiken moet. Op de monitor zie ik de DVD film maar op TV alleen een zwart window Verlaag de resolutie naar 800x600 op beide schermen en installeer eventueel de nieuwste drivers voor je videokaart. Ook kan het helpen wanneer je de primaire en secundaire monitor instelling wisselt. Je TV wordt dan het primaire scherm en je monitor secundair. Ik krijg geen beeld of alleen maar wat strepen Hier wordt PAL gebruikt wat meestal ook door de videokaarten automatisch ingesteld wordt. Sommige kaarten staan toch op NTSC en da's nie goed.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.