Vraag & Antwoord

Multimedia, dvd, thuisbioscoop

Zelf ondertitels schrijven maar met wat?

6 antwoorden
  • Ik heb een groot aantal engelstalige avi bestanden van een paar minuten, ik wil die graag ondertitelen, ik heb de software voor het plaatsen van een ondertitel door middel van srt. bestanden (gewoon soort kladblok). Maar is het mogelijk om als ware met de film mee te schrijven, dat hij gelijk op de goede plaats komt (de ondertitel)??
  • [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=99327&highlight=ondertiteling]zoek[/url] en gij zult vinden :roll:
  • Volgens mij is dit niet wat hij bedoelt. Sebastiaan, begrijp ik het goed dat je de video op je computer wilt afspelen, naar de gesproken engelse tekst luisterd, en dan de vertaling hiervan tergelijkertijk intypt? Dit programma zou dus dan dit tekst op de juiste timeframe moeten plaatsen, en later apart als ondertitel bestand op te slaan zijn?
  • Subsync doet dat, ff googelen.... werkt erg handig, je kunt de video afspelen,frame voor frame, per 20 seconden en pauzeren. Je typt de ondertitel en vervolgens in de in en out box de begin en eind tijd warop de titel zichtbaar moet zijn.
  • Ik heb zelf deze pagina gekregen na navraag: [url]http://www.redox.si/viplay/english/pages/subtitleworkshop.htm[/url].
  • [quote:62aa4bafb5="Black Shadow"][url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=99327&highlight=ondertiteling]zoek[/url] en gij zult vinden :roll:[/quote:62aa4bafb5] bedoelde ik niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.